Атентаторът на Иван Гешев е щял да вземе поне 1

...
Атентаторът на Иван Гешев е щял да вземе поне 1
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Главата на Иван Гешев струвала 1 млн. лв.?

Атентаторът на Иван Гешев е щял да вземе най-малко 1 млн. лв., в случай че е съумял да извърши поръчката до дъно, допуснаха пред Lupa.bg специалисти по антитероризъм. 

Не може да се каже обаче кой е поръчителят, защото не е открит причинителят. Има риск да се набеди някого, след което да се откри, че не е той - подобен беше казусът с журналиста Боби Цанков и непозволено арестуваните тогава братя Маргини, обръщат внимание пред Lupa.bg адвокати.  

Според наши източници от вътрешното министерство взривното устройство не е задействано с дрон. " Ако това беше станало с безпилотен аероплан, имаше риск да пострадат почтени хора ", разясняват експертите. 

По тяхна информация в тротила не е имало осколки, а стоманени топчета от лагери на машини. Тяхната скорост е била 2500 метра в секунда. Мястото е съвършено определено за атентата. На завоите не може да се кара с повече от 50 км/ч. Това дава време за активиране на бомбата.

Задачата на проверяващите е да открият коя е къртицата, разкрила проектите на основния прокурор. В колата му не е имало проследяващо устройство, защото тя се ревизира всеки ден от чиновници на НСО, показват специалисти по антитероризъм.   

Вчера в местността „ Ярема “ на пътя сред София и Самоков бе сложено взривно устройство, което избухва пред една от колите на обвинител номер 1. Взривното устройство е с еквивалента на 3 кг тротил. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР