Атентат срещу футболен съдия разтърси сериозно футбола в Кипър и

...
Атентат срещу футболен съдия разтърси сериозно футбола в Кипър и
Коментари Харесай

Взривиха колата на съдия /видео/

Атентат против футболен арбитър раздруса съществено футбола в Кипър и докара до прекъсването на шампионата в страната. Вчера в Ларнака е била взривена колата на рефера Андреа Константину.
Автомобилът е избухнал на паркинга пред дома на 33-годишния арбитър. За благополучие, Константину не е бил в колата в този миг. Той даже не е бил в Ларнака в този ден. Арбитърът е бил на семинар в Агия Напа, само че незабавно си е тръгнал, откакто научил за случая.
От гърмежа колата е получила съществени повреди. Полицията е почнала следствие на случая и за момента се е съсредоточила към постройката, в която живее Андреа Константину. Причината е, че съгласно очевидци там в последните дни са се навъртали съмнителни лица.
Според управляващите, повода за атентата е работата на Константину като футболен арбитър и по-специално мач, който е управлявал от началото на годината. Президентът на Кипърския футболен съюз Йорос Кумас е посетил фамилията на рефера, с цел да изрази поддръжката си.
Това е втори огромен скандал в кипърския футбол в границите на няколко дни. Преди това Омония (Никозия) изиска УЕФА и ФИФА да стартира следствие на локалната футболна централа, защото разполага с задоволително данни за корупция. В момента Омония е на второ място в шампионата, на четири точки зад водача Анортозис.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР