Ателиета по спортни танци ще обучават безплатно младежи от Асеновград.

...
Ателиета по спортни танци ще обучават безплатно младежи от Асеновград.
Коментари Харесай

30 младежи ще могат да участват в ателиета по спортни танци безплатно

Ателиета по спортни танци ще образоват гратис младежи от Асеновград. Инициативата е по проект„ Ръка да подадем... танцувай с мен ” на Клуб по спортни танци (КСТ) „ Асеновец ”. Основната му цел е основаване на привлекателната и мотивираща среда с музика, танци и игри, като по време на занятията ще бъдат сложени за разискване настоящи проблеми и тематики, интересуващи младежите.
Записването за присъединяване в плана започва на 01.06.20 година В него ще могат да се включат 30 души, а насочеността му ще е към активизиране на младежите от община Асеновград. Обучението ще се организира на правилото „ връстници образоват връстници ”. В плануваните 16 ателиета „ Танцувай с мен... ” могат гратис да се запишат за присъединяване асеновградчани на възраст от 15 година до 19 година и от 20 година до 24 година
Сред мероприятията, които ще бъдат извършени по време на осъществяване на плана, са игри по двойки, флашмоб, конгреси и други забавни прояви. Идеята е философията на танца да бъде пренесена в самия живот. Ръководител на плана е треньорът и ръководител на КСТ " Асеновец " Дойка Апостолова. Финансова поддръжка в размер на близо 8 000 лв. за осъществяване на самодейността е обезпечена от Националната стратегия за младежта (2016 година -2020 г.) и Министерство на младежта и спорта. Стартът на образованието е очакван за 22.06.20 година (понеделник) в залата на КСТ „ Асеновец ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР