Атанас Илиев започна много силно зенота, като една от причините

...
Атанас Илиев започна много силно зенота, като една от причините
Коментари Харесай

Атанас Илиев прави нещо голямо в Черно море

Атанас Илиев стартира доста мощно зенота, като една от аргументите за възхода на Черно море са неговите попадения. За момента таранът на " моряците " води в голмайсторската ранглиста освен на тима си, само че и в efbet Лига, където дели върха с Дюкенс Назон от ЦСКА и Георги Николов от Хебър. Тримата имат по 7 гола, написа " Мач Телеграф ".

Справка в статистиката демонстрира, че Наско Илиев е най-резултатният българин в редиците на Черно море през 21-ви век към този стадий на сезона. Подобно достижение има и Пламен Тимнев, който през сезон 2004/05 след 13-ия кръг също имаше 7 маркирани гола.

Ако вкараме и чужденците в сметките, най-мощно започва Матиас Курьор през есента на 2020 година. Националът на Мартиника наниза цели 13 попадения до 13-ия кръг.

До момента Атанас Илиев игра в 12 от 13-те мача на тима, а вкара седемте си попадения, откакто на два пъти влизаше в голова серия. В първите три кръга вкара по един път против Арда, Хебър и Крумовград, а след това се подреди и серия от 4 следващи дуела, в които се разписа. Съперниците бяха Ботев (Вр), Берое, ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пд).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР