Атанас Дафинов беше обвинен от феновете на Пирин за уволнението

...
Атанас Дафинов беше обвинен от феновете на Пирин за уволнението
Коментари Харесай

Обръчът се затяга! Феновете на Пирин поискаха оставката на Атанас Дафинов

Атанас Дафинов беше упрекнат от почитателите на Пирин за уволнението на треньора Радослав Митревски. След този акт те изригнаха с гневна декларациядо кмета на града Илко Стоянов, с която желаят незабавната оставка на Атанас Дафинов.

Ето какво пишат те.

Позиция на проведените последователи на Пирин към кмета на Благоевград господин Илко Стоянов

Уважаеми господин Стоянов, желаеме да ви напомним малко фактология към лицето Атанас Дафинов:

1. Още преди да поеме ръководството на ФК Пирин, се замеси в първия скандал с изгонването на Стефан Гошев от ДЮШ на Пирин.

2. Една от основните аргументи легендата на орлетата, Петър Михтарски, да не е в клуба, отново е Атанас Дафинов поради персоналните му упоритости за еднолична власт.

3. След като пое фактическото ръководство на целия клуб, вместо да мисли за неговото стабилизиране, не спря с личностни интриги и заяждания с Велислав Елезов, откакто последния бе освободен от работа.

4. След като тимът се избави от изпадане във Втора лига, с помощта на Христо Янев и едно обиграно ядро от положителни футболисти, Дафинов не направи нужното да ги резервира в клуба, което те заслужаваха. Включително имаше обществени спорове с множеството от напусналите.

5. Припомняме и абсурдът с Марсел и Крум Бибишкови и пропуснатите изгоди за клуба.

6. Един от пресните случаи е напускането на Станислав Манолев, с помощта на който са най-успешните прехвърляния в клуба за последните две години.

7. Тук е момента да попитаме дали уволнението на Ради Митревски не е политически стимулирано предвид на връзките му с различен претендент кмет?

8. Каква е сделката с БФС за отдръпване поддръжката към Бербатов като претендент за президент на БФС, откакто Атанас Дафинов беше най-големия труженик за Митко?

Всички тези кавги, интриги и злословия, а и други, които не считаме за нужно да изброяваме сега доведоха до една нетърпима и токсична атмосфера на стадион Христо Ботев, отлив на голяма маса почитатели и оттова отрицателните резултати в последните шест мача.

За това настояваме за НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА на Атанас Дафинов, който имаше целия комфорт и доверие от страна на почитателите и за богатството на клуба бе оставен да работи без напън от наша страна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР