Атанас Бобоков потвърди пред съда, че списъкът, разпространен от прокуратурата,

...
Атанас Бобоков потвърди пред съда, че списъкът, разпространен от прокуратурата,
Коментари Харесай

Журналист: Ликвидират бизнеси без основания, за да ги изземе друг

Атанас Бобоков удостовери пред съда, че описът, публикуван от прокуратурата, са негови бележки, извадени от книгата ”Най-богатите българи ” (2003 г.), както демонстрирах и аз през вчерашния ден, написа журналистът Иван Бакалов във фейсбук. 
Предишният ден журналистът разгласява в обществената мрежа извадки от книгата на Григор Лилов, подхвърлен на медиите като сензация, напомня той.
Това беше основната конспирация на прокуратурата. Другата е, че внасяли " италиански отпадък ", с което отпращат към камарите боклуци за горене. Всъщност Бобокови имали в Италия компания за скрап. Продават с нея скрап в 60 страни.
Едно е да гориш отпадък, друго да търгуваш и преработваш скрап. Прокурорите в този момент ще затворят завода им във Враца, който работи с вторични първични материали. И батерии се вършат с преправка на остарели батерии. И т. н., който желае да има вяра на Гешев...
Очертава се, че режимът на Борисов е по-лош в доста връзки от живковия. Тогава прокурорите затваряха шефове от министерства, компании, икономически организации, в случай че крадат. Сега прокурорите унищожават и затварят частен бизнес, даже без учредения. И отварят път различен да го изземе, написа още журналистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР