Атанас Атанасов ще се кандидатира отново за председател на Демократи

...
Атанас Атанасов ще се кандидатира отново за председател на Демократи
Коментари Харесай

Атанас Атанасов пак ще се кандидатира за лидер на ДСБ

Атанас Атанасов ще се кандидатира още веднъж за ръководител на Демократи за мощна България (ДСБ)

Новината заяви самият той във Facebook профила си. Мандатът му изтече преди последните парламентарни избори на 14 ноември и по този начин той не се наложи да подава оставка, като водачите на другите обединения в обединението "Демократична България " - "Да, България " и "Зелено придвижване ". Лидерът на "Да, България " Христо Иванов в събота беше избран отново на поста.

Изборът на нов ръководител на ДСБ ще се организира на 12 февруари в НДК. Атанасов сподели, че още на 18 януари е уведомил членовете на Изпълнителния съвет на ДСБ, че още веднъж ще се кандидатира за ръководител на партията.

Ето какво написа той:

"Скъпи другари и съидейници, на 18.01.2022г. осведомих членовете на Изпълнителния съвет на ДСБ, че още веднъж ще се кандидатирам за ръководител на партията, воден от разбирането за отговорност пред гласоподавателите ни да осигурим резистентност на ръководството, което да изолира носителите на корупционния модел, да подсигурява демократичното развиване на страната, евро-атлантическите полезности и възобновяване на парламентарната република.

Искам поддръжка, с цел да работя уверено за отстояване идеите на ДСБ, одобряване на нова политическа просвета в партията, опазване на идентичността ни и създаване на идващото потомство политици. Нека дружно създадем България мощна! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР