Аталанта разгроми пореден съперник в Серия А. Бергамаските се наложиха

...
Аталанта разгроми пореден съперник в Серия А. Бергамаските се наложиха
Коментари Харесай

Аталанта помете пореден съперник в Серия А

Аталанта разгроми следващ противник в Серия " А ". " Бергамаските " се постановиха с 5:2 при семейството си на Каляри. Двубоят бе от 3-ия кръг на шампионата.

С триумфа възпитаниците на Джан Пиеро Гасперини събраха 9 точки и са с цялостен актив от началото на акцията. " Рособлу " е с едвам точка. За сардинци Кирил Десподов не бе в групата.

В 7-ата минута Луис Муриел получи извежда пас зад отбраната от Холе Паломино и преодоля вратаря за 1:0.

В 24-ата минута гостите изравниха. Разван Марин центрира от корнер, а Диего Годин засече във вратата за 1:1.

Пет минути по-късно " бергамаските " още веднъж поведоха. Папу Гомес се разписа с ослепителен удар от границата на наказателното поле.

В 37-ата минута Робин Госенс получи топката отляво и с паралелен пас откри Марио Пашалич в наказателното поле. Хърватинът отклони кълбото във вратата за 3:1.

Само пет минути по-късно Аталанта стигна до четвърти гол. Дуван Сапата нахлу мощно в наказателното поле и с акуратен удар в далечния ъгъл матира вратаря.

В началото на второто полувреме Каляри върна още един гол. Ликоянис проби отляво и центрира в наказателното поле, където Жоао Педро засече за 4:2.

В 81-ата минута головата си сметка откри и новото попълнение на Аталанта Сам Ламърс. Нидерландецът получи в наказателното поле от Пашалич, развинти Ликоянис и преодоля стража за 5:2.
 Аталанта опустоши Лацио посред
Аталанта опустоши Лацио посред " Олимпико "

Тимът от Бергамо продължава без неточност в Серия " А "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР