Атакуващият полузащитник на Ботев (Пловдив) Димитър Тонев най-вероятно ще играе

...
Атакуващият полузащитник на Ботев (Пловдив) Димитър Тонев най-вероятно ще играе
Коментари Харесай

Ботев Пд праща халф във Враца

Атакуващият полузащитник на Ботев (Пловдив) Димитър Тонев най-вероятно ще играе напролет в Ботев (Враца) като преотстъпен, заяви за Българска телеграфна агенция източник от жълто-черния клуб. Тонев към този момент е направил една подготовка с врачани и по всичко наподобява, че двата отбора-съименници ще оформят договорка за наем.

Тонев се оказа непотребен за първия тим на канарчетата тази пролет, откакто беше притеглен Красиян Колев от Септември. При това състояние спортният шеф на клуба Азрудин Валентич и Герман Чистяков – изпълнителен началник, са взели решениe Тонев да натрупа минути допустимо на най-високо равнище. Според някои изявления, техничният полузащитник е бил предлаган на Септември (Сф) и Пирин (Благоевград), които обаче са го отказали. Във Враца пък сигурно имат потребност от нови играчи, защото са пасивни на пазара досега.

В същото време в академията на клуба означиха сполучливото потребление на GPS-системата Рlayermaker, която се употребява към този момент три месеца. Тя влезе в употреба при гениите при започване на октомври и за първи път беше тествана в мачовете на тимовете до 16 и до 14 години на 8-и октомври в мачовете против Черноморец (Бургас).

GPS-сензорът се слага върху обувките на играча и регистрира докосванията на топката, като оказва помощ за корекции в техниката, постановката на удара, придвижването на крайници и други детайли от играта, които уточняват изчистването на неточности на растежа на младите футболисти. Въпросното приложение е основано в Англия. Сензорите се намират в две силиконови ленти, 100% водоустойчиви и подобаващи за всевъзможни условия на игра. Лентите се оферират в два размера (среден и голям) и са подобаващи за деца и възрастни, дами и мъже. /БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР