Атакуващият халф на Левски - Ивелин Попов отново ще бъде

...
Атакуващият халф на Левски - Ивелин Попов отново ще бъде
Коментари Харесай

Ивелин Попов ще бъде използван като жокер от Стоилов и срещу Лудогорец

Атакуващият халф на Левски - Ивелин Попов още веднъж ще бъде употребен като жокер от Станимир Стоилов и за мача за Суперкупата на България, написа " Тема спорт ".

Мъри разгласи преди дни, че 34-годишният футболист към момента не е подготвен за цялостни 90 минути и избира да му дава късмет в заключителните минути на срещите. Бившият капитан на националния тим се отличи с две асистенции в последните два дуела на столичани. Попето асистира на Георги Миланов при триумфа с 4:0 над Хебър и на Илиян Стефанов за успеха с 2:0 над Ботев (Враца).

Опитният плеймейкър дава решителен пас на всеки 30 минути и Станимир Стоилов желае да се възползва от това в течение на сезона. Срещу Лудогорец Попов ще започва от аварийна пейка, само че съвсем несъмнено ще се появи на терена през второто полувреме и Станимир Стоилов се надява той да има решаваща роля против разградчани в четвъртък.

Ивелин Попов се възстановяваше от контузия в бедрото, която получи в контролата против Академия Пандев. Това не му разреши да дебютира по-рано за сините, а той се появи в заключителните минути в реванша с Хамрун, с цел да извършва дузпа, само че по този начин и не се стигна до негов удар от бялата точка.
 Билал Бари под въпрос за Суперкупата
Билал Бари под въпрос за Суперкупата

Мачът е в четвъртък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР