Атаките срещу президентството имат за цел да мобилизират електората на

...
Атаките срещу президентството имат за цел да мобилизират електората на
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Войната между институциите не е довела до нищо добро

Атаките против президентството имат за цел да активизират електората на ГЕРБ. Tова съобщи в Пазарджик вицепрезидент Илияна Йотова, която участва като посетител на тържеството послучай 50 години от основаването на гимназията по химични и хранителни технологии, заяви.

Йотова бе помолена за коментар по повод изказването на Цветан Цветанов от тази заран, където той съобщи, че работата му като депутат е да показва мнение и да отстоява евроатлантическите полезности и в никакъв случай не е приклякал, с цел да целува ръка на представители на непознати вероизповедания. Той напомни и репортажи за президента Радев, които бяха направени при започване на президентската компания, съгласно които той е финансиран от обществено слаби лица.

„ Г-н Цветанов потвърди моето изказване, че това работи – да влиза в спор с президентската институция, по всевъзможен мотив да се пробва да разрушава нашия престиж, в това число и нощес с едно изказване след едно дълго и мъчно съвещание на Конституционалния съвет за национална сигурност “, сподели в отговор Йотова, която акцентира, че към момента не е чула изказването на Цветанов, защото е пътувала към Пазарджик.

„ Препоръчвам му да го види и откровеният ми съвет към него е дано дава по-малко квалификации за други политически водачи. Нашата най-важна задача сега е да успеем с Председателството и да даваме късмет и бъдеще на младежите и всички в България. Трябва ни народен консенсус войната сред институциите не е довела до нищо положително “ – добави Йотова.

„ Атаките на господин Цветанов започнаха откакто спечелихме президентските избори с господин Радев. В тази си война той прави това за вътрешно-политическа приложимост, той не може да си елементарни загубата на президентските избори и с тези офанзиви по отношение на нас, той се пробва да активизира своя електорат. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР