Атаката срещу мен започна, след като поискахме независима експертиза на

...
Атаката срещу мен започна, след като поискахме независима експертиза на
Коментари Харесай

БСП: Обвиненията към Елена Йончева са нескопосан опит на ГЕРБ да спечели евроизборите

Атаката против мен стартира, откакто поискахме самостоятелна експертиза на българските автомагистрали, само че заплашването няма да ни спре. Това сподели представителят на ПГ на "БСП за България " Елена Йончева по време на брифинг в Народното събрание.

По думите ѝ държавното управление и министър председателят Борисов употребяват Специализираната прокуратура за обществено оскърбление на своите съперници. Тази офанзива, това заплашване, тази принуда няма да ни спре. Обвиненията, че работейки за ТВ7 през интервала 2012-2014 година, съм била финансирана по незаконен метод, е неуместно, съобщи Йончева.

Средствата за документалните ми филми са преведени от КТБ в интервал, в който страната не е могла да планува срутва на банката, добави социалистката. Средствата за тези филми са преведени в банка КТБ в интервал, когато дори страната с нейните контролни функционалности не е могла да планува нейния срив. Обвиненията, че съм знаела, че тези средства са с незаконен генезис, са опит да бъда ангажирана със своята отбрана, а не с работата ми на народен представител, сподели още Йончева.

Обвиненията към Елена Йончева са неблаговиден опит на ГЕРБ да завоюва евроизборите, който ще бъде увенчан с крах, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов. Той акцентира, че ПГ на "БСП за България " изрично застава зад активността на Елена Йончева да разкрива истината. Искам от името на ПГ на "БСП за България " да заявя следното - сега се реализира груба политическа принуда върху сътрудника Елена Йончева. Това е една груба политическа принуда от страна на ГЕРБ. Само да напомня, че сигналът, по който се работи сега и на база на който е повдигнато обвиняването на Елена Йончева, е подаден от Антон Тодоров, Делян Добрев и Тома Биков. Прави усещане, че извънредно бързо и "резултатно " се работи по отношение на хора, които желаят да отразяват истината. Всичко това се случи, откакто подадохме сигнали по отношение на оградата по границата, "Кумгейт " и следствието за автомагистралите. Защо за други политици не е излязло нищо в общественото пространство за КТБ, а се пробва да се пришие едно закононарушение към народния представител и публицист Елена Йончева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР