Атака, съпроводена с папарашки снимки, започна хазартният бос Васил Божков

...
Атака, съпроводена с папарашки снимки, започна хазартният бос Васил Божков
Коментари Харесай

Божков показа, че наблюдаващият му прокурор е под наблюдение

Атака, съпроводена с папарашки фотоси, стартира хазартният необут Васил Божков против наблюдаващия прокурор по някои от делата си Ангел Кънев. Според предприемача с 18 обвинявания Кънев оказва „ непрестанен напън върху чиновниците на Национална агенция за приходите “, като обаче Прокурорската гилдия на висшия правосъден съвет видя в обявата във „ Facebook “ напън точно против прокурора.

„ Наблюдаващият прокурор на огромна част от делата ми ежеседмично изисква от Национална агенция за приходите тъпчене на закона и незаконни дейности. Същият Ангел Кънев, за който се твърди, че е разпитал ББ, Министерски съвет и ВГ (2 пъти) може да отговори #КОЙ дирижира тези дейности. А #КОЙ може да разпореди и на ВГ, и на ИГ си отговорите сами “, написа Божков. До момента той не е употребявал буквите ИГ и не е ясно дали засяга, да вземем за пример, основния прокурор Иван Гешев.



Статусът е съпроводен със фотоси на Ангел Кънев пред постройката на Национална агенция за приходите, като те очевидно са направени от автомобил.
Васил Божков: Прокуратурата оказва непрестанен напън върху чиновниците на Национална агенция за приходите Резултатът е десетки нарушавания на законите. Заплахи. Грабеж, написа предприемачът в обществените мрежи
Именно фотосите станаха причина за реакция от страна на прокурорите от Висш съдебен съвет. „ Незаконното следене и снимане, както и публикуването на фотоси на прокурор от профилираната прокуратура при осъществяване на служебните му отговорности е недодялан и неприемлив напън във връзка с съответния магистрат и против независимостта на прокуратурата, част от правосъдната власт. “, съобщи колегията в публична позиция.



Тя на собствен ред стана мотив Божков да пусне нов статус от Дубай. „ Снимките са изпратени от симпатизант. Дали е следил или не Кънев, няма по какъв начин да знам “, акцентира предприемачът и на собствен ред атакува Висш съдебен съвет: „ Притискането на Национална агенция за приходите от прокуратурата е жестоко нарушаване на законите. Редно ли е Висш съдебен съвет да толерира тези актове? “.

И двете страни в разногласието акцентират, че ще отнесат въпроса към интернационалните институции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР