Атака с дрон е повредила блок в Санкт Петербург в

...
Атака с дрон е повредила блок в Санкт Петербург в
Коментари Харесай

Атака с дрон е повредила блок в Санкт Петербург тази сутрин

Атака с дрон е развалила блок в Санкт Петербург в Русия тази заран, заяви съветската новинарска организация " РИА Новости ", представена от Асошиейтед прес. Шестима души са потърсили здравна помощ след детонацията, раздрусала постройката, споделя организацията, като се базира на пресслужбата на градския здравен комитет.

Според новинарския уебсайт " Маш " блок е бил ударена от украински дрон, съобщи Асошиейтед прес. Новинарският уебсайт разгласява и видеа, показващи, както наподобява, момента, в който постройката е изумена. Вижда се мощна мълния, която като че ли гълтам едната страна на постройката и след това фрагменти от парчета летят във въздуха. На друго видео се чува по какъв начин алармите на колите в близост стартират да пищят. Автентичността на видеата не може да бъде тествана на този стадий, а съветското министерство на защитата не е коментирало случилото се.

По-рано през днешния ден Ройтерс заяви за нанесени вреди на две здания в Санкт Петербург, като добави, че съгласно новинарски медии може би ставало дума за парчета от свален украински дрон, насочил се към непосредствен склад за гориво, предаде БТА.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР