Ася Капчикова омая почитателите си с горещи снимки с привкус

...
Ася Капчикова омая почитателите си с горещи снимки с привкус
Коментари Харесай

Ася Капчикова по-секси от всякога, година след като роди близнаците

Ася Капчикова омайност феновете си с горещи фотоси с привкус на лято и море, които тя показа на профила си в Инстаграм. На тях сексапината русокоска е по цялостен бански на цветни флорални претекстове и топ в сходни свежи краски. Кадрите незабавно провокираха реакции измежду почитателите ѝ, които заляха фаворитката си с възторжени мнения и суперлативи.

„ Сладуранка “, „ Асенце, ТИ СИ ЕДНА СЕКСИ СЛАДУРАНКА “, гласят част от тях.

Припомняме, че плеймейтката стана майка на близнаци през юни предходната година, а новината пристигна като гръм от ясно небе, защото тя бе съумяла да резервира в цялостна загадка бременността, както и името на бащата, написа woman.bg.

Снимка на тайнствения си обичан някогашната на Криско сподели едвам при започване на тази година на стори, с което съумя най-сетне да затвори устата на злобарите, които допускаха, че е родила от някой богат предприемач на солидна възраст.
 Ася Капчикова по-секси от всеки път, година откакто роди близнаците (СНИМКИ)

Въпреки емотикона, който тя постави на лицето на избраника си, тя ясно даде да се разбере, че мъжът до нея надалеч не е остарял тулуп. Капчикова обаче не пести фотоси на рожбите си и понякога пуска по някой благ фотос на двете си отрочета, въпреки да продължава да крие лицата им с картинки.

Последният, който тя показа на 1 юни за Деня на детето, изключително доста умили почитателите ѝ. На него щастливата майка е гушнала близнаците в двете си ръце, прикривайки лицата им с емотикони на пеперудки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР