Ася Капчикова е в прекрасна физическа форма, а това си

...
Ася Капчикова е в прекрасна физическа форма, а това си
Коментари Харесай

Ася Капчикова в прекрасна форма за рождения си ден, получи честитки от близките

Ася Капчикова е в прелестна физическа форма, а това си проличава от всички нови фотоси, които чаровната инфлуенсърка качва в формалния си профил в Инстаграм. Красавицата скоро означи своя рожден ден, като от сторита в обществената мрежа се оказва, че тя е навършила 30 години. Близки другари поздравиха младата майка, като измежду тях забелязахме и Венета Райкова, която се причисли към честитките.

Виж още:

Чаровната Капчикова е несъмнено в доста благополучен интервал от живота си, изключително откакто стана майка на близнаци, които носят истинските имена Ивиан и Ианик. Припомняме, че Капчикова роди в края на юни 2020 година, а през август Ася провежда обилна погача, на която участваха единствено най-близките. Тогава в story видяхме богато украсена конюнктура, както и огромна торта, на която са изписани имената на момчетата - Ивиан и Ианик.

Интересен факт е, че до този миг тя не е посочила личицата на дребните ангелчета. Когато споделя техни фотоси, тя наложително ги крие с емоджи. Каквато и да е повода зад това решение, едно е несъмнено - дребните близнаци са огромната обич на Ася, а тя им се радва непрекъснато.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/asesq/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР