Астролозите посочиха четири знака от зодиакалния кръг, които на 30

...
Астролозите посочиха четири знака от зодиакалния кръг, които на 30
Коментари Харесай

Представителите на 4 зодии ще имат късмет в любовта на 30 март

Астролозите показаха четири знака от зодиакалния кръг, които на 30 март ще бъдат изпълнени с романтика и нежни усеща.

 

Звездите оказват помощ на Телец, Рак, Везни и Козирог да срещнат любовта.

 

 

Телец

Звездите ще донесат шанс на Телец на 30 март във всяка връзка: другарство, обич и бизнес. Добро време за нови запознанства и промяна на сътрудник, а мнозина от необвързаните представители на зодията ще имат шанса да срещнат огромната обич.

 

Рак

В живота на родените под това съзвездие любовта и връзките ще излязат на напред във времето на 30 март. За доста от обвързаните Раци е евентуално да получат предложение за брак или да слагат началото на взаимно общуване, както и пда създадат преоценка на фамилните полезности. Освен това по това време планетите ще оказват помощ на Раците, които мечтаят за деца.

 

Везни

За 30 март астролозите дават обещание на представителите на тази зодия ново запознанство, което ще прерасне в ярка любовна връзка. За мнозина се сбъдват от дълго време чакани вести, свързани с обичан човек. По това време е евентуално и зачеването на дете.

 

Козирог

30-я ден на март ще донесе повече наслада и наслаждение в живота на Козирозите. Вероятни са и промени в областта на другарските връзки – ще бъде допустимо да се отървете от ненужните остарели връзки. Предстоят ярки събития. Може да е обич или рестарт на остарели връзки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР