Астролозите отбелязват, че на 22 септември можете както да привлечете

...
Астролозите отбелязват, че на 22 септември можете както да привлечете
Коментари Харесай

Есенно равноденствие: Как да привлечете късмет на 22 септември според зодията

Астролозите означават, че на 22 септември можете както да привлечете шанс в живота си, по този начин и да го изплашите с дейностите си. Опитайте се да следвате препоръките на експертите, с цел да извършите живота си по-добър в този ден.

Есенното равноденствие е ден на енергийна естетика. Силата на позитивното мислене през днешния ден ще помогне на всички хора да реализират задачите си. Трябва да следвате пътя на сътворението и добротата, тъй че шансът да не ви заобикаля.

Ето по какъв начин да привлечете шанс на 22 септември съгласно зодията

 

Овен

За Овен единственият метод да привлечете шанс в този ден и да направи останалите дни от есента щастливи ще бъде преразглеждането на житейските полезности и цели. Време е да изхвърлите всичко ненужно и да оставите единствено това, което може да даде наслада, светлина и благополучие. На 22 септември е добре да потърсите решение на остарели проблеми, да се отървете от непотребни остарели предмети в апартамент, къща или на работното място.

Телец

Телците имат удобно време за разчистване на осведомителното пространство. Време е да почистите и къщата. Астролозите поучават на 22 септември да не пропускате опцията да се запознаете с нови хора. Напълно допустимо е някои запознанства да се окажат съдбоносни. Нов човек може да даде доста шанс, да стане ментор, най-хубав другар или просто приятел, на който можете да разчитате.

Близнаци

Близнаците на 22-ри би трябвало да погледнат в себе си. Това ще бъде превъзходен ден за духовни практики и търсения. Ако представителите на този знак съумеят да намерят естетика, тогава те ще могат да преодолеят страховете и да си слагат нови значими цели и задания. В този ден с цел да привлечете шанс е значимо да задавате верните въпроси, с цел да получите най-точните отговори. Трябва да се концентрирайте върху себе си и бъдещето си. Време е да се уедините във вашата зона на комфорт.

Рак

Раците би трябвало да се съсредоточат върху работата и делата. На 22-ри не би трябвало да се подценява нищо значимо. Струва си да слушате всичко, което споделят другите, и да вършиме заключения от вашите наблюдения. Ако желаете животът да се обърне в нова посока и да привлечете шанс, не можете да се придържате към остарялото. Трябва да се движите единствено напред и да избягвате съжаленията за предишното.

Лъв

За Лъва на 22 септември главното изискване за благополучие и привличане на шанс ще бъде да се отървем от подправени усеща. Не показвайте на хората единствено това, което желаят да видят, а казвайте единствено това, което желаят да чуят. Трябва да спреш да танцуваш на непозната мелодия. Астролози и специалисти ви поучават Лъвовете да изживеят този ден под мотото „ в случай че желаете да извършите нещо, направете го сами “. Дисциплинираните Лъвове ще могат да станат по-щастливи.

Дева

Девите би трябвало да спрат да се тревожат за дреболии. Специални практики и препоръки ще оказват помощ на хората от този знак да се отърват от отрицателните мисли. На това равноденствие Девите би трябвало да се забавляват и да създадат всичко допустимо неприятните мисли да ги заобиколят. Също по този начин в деня на есенното равноденствие, с цел да привлечете шанс би трябвало да можете да кажете „ не “ на другите. Ако не извършите това, можете да загубите време и старания. Краят на деня е най-добре да прекарате заобиколен от обичани хора или другари.

Везни

За Везните този ден ще бъде доста удобен. Много проблеми ще изчезнат сами. Те ще бъдат сменени от успокоение, убеденост и непоклатимост. Значителен дял от триумфа и привличане на шанс може да бъде обезпечен от вродения оптимизъм на тези хора. Добротата и широчината на душата на Везните ще им оказват помощ да създадат трайно усещане на другите. Струва си да употребявате естествения си сексапил, с цел да постигнете огромни висоти в бизнеса, работата и любовта.

Скорпион

Търпението и самоувереността ще оказват помощ на Скорпионите да привлекат шанс в живота си. Най-важното на 22 септември е да не се отказвате, в случай че нещо не се получи. Хората от тази зодия би трябвало да останат положителни. Това ще бъде главното изискване за привличане на шанс и триумф в бъдеще. В противоположен случай могат да зародят нови проблеми в разнообразни области на живота.

Стрелец

Стрелците би трябвало да си останат у дома, да посетят родителите си или най-малко да им се обадят. Трябва краткотрайно да си възбраните да се отдавате на носталгични мисли. През деня астролозите поучават да се потопите с глава в домакинската работа. Също по този начин на 22 септември не трябва да взимате пари назаем и да кандидатствате за заеми. Тишината и спокойствието ще оказват помощ на Стрелеца да придобие мощ и притегли шанс на това равноденствие.

Козирог

На 22-и Козирозите могат да извърнат обстановката. Експертите в региона на биоенергетиката и астролозите поучават да отидете на пазар, да посетите стилист. Всичко това ще даде мощен позитивен подтик, а също по този начин ще задейства скритите запаси от сила. Козирозите ще могат да почувстват, че са изпълнени със мощ и ще станат по-свободни. В връзките с другите е по-добре да бъдете тактични.

Водолей

Водолеите на 22 би трябвало да осъществен най-смелите си фантазии. За да не загубите шанса си, би трябвало да завършите неща, които не търпят отсрочване. Астролозите поучават да не се отклонявате от общоприетия дневен режим, както и да не се страхувате от непланирани промени, тъй като те постоянно могат да бъдат обърнати във ваша изгода. Вярата в себе си ще ви помогне да привлечете шанс и да станете водачи в работата, в любовта и във всички други области.

Риби

Рибите имат потребност от глътка пресен въздух с цел да привлечете шанс, както в метафоричен, по този начин и в дословен смисъл. Важно е да вършиме нови неща, да се забавлявате, да се обграждате с приятни хора и също да бъдете повече на открито. В този ден на чист въздух могат да ви хрумнат нови хрумвания. Интуицията ще ви подскаже кой от тях ще успее и кой не. Късметът е близо, просто би трябвало да го посегнете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР