Астролозите казаха коя зодия трябва да се откаже от всички

...
Астролозите казаха коя зодия трябва да се откаже от всички
Коментари Харесай

Три зодии, които трябва да се откажат от всички оплаквания до края на април

Астролозите споделиха коя зодия би трябвало да се откаже от всички недоволства до края на април. Това ще им разреши да освободят отрицателните страсти и да се отворят към нови благоприятни условия.
 
Втората половина на април може да бъде опция за психическо пречистване за доста зодии. Астрологът Анджела Пърл каза кой би трябвало да се откаже от недоволствата и да елементарни на всички до края на този месец.

Овен

Овните са буйни и енергични и от време на време могат да бъдат склонни към краткотрайни прояви на яд заради своята пристрастеност. Но задържането на завист е нездравословно за тяхното прочувствено и духовно здраве. Овенът би трябвало да осъзнае, че задържането на завист може единствено да попречи на личното им развиване и благоденствие. По-добре е да простите на всичките си врагове и да се откажете от недоволствата до края на април, това ще ви разреши да се освободите от отрицателните страсти и да се концентрирайте върху задачите си.

Скорпион

Скорпионите постоянно могат да бъдат склонни към дълбоки усеща и интензивни страсти и това може да докара до таене на завист за дълго време. За Скорпионите обаче е значимо до края на този месец да изхвърлят насъбрания негатив в душата си, тъй като таенето на завист единствено им пречи да продължат напред. Като се отърват от обидата, те ще се освободят от тежестта на предишното и ще могат да се съсредоточат върху основаването на бъдещето си.

Риби

Рибите са мощно съчувствени и постоянно могат да бъдат повлияни от страстите си. Понякога те могат да таят завист, даже в случай че това ги наранява. За Рибите е значимо да се откажат от недоволствата си през идващите дни, това ще им разреши да се освободят от отрицателните страсти и да се отворят за нови благоприятни условия и прекарвания. Това също ще им помогне да запазят духовната си естетика и ще насърчи персоналното им израстване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР