Астролози проведоха интересно изследване - те съпоставиха характерите на птиците

...
Астролози проведоха интересно изследване - те съпоставиха характерите на птиците
Коментари Харесай

Коя птица покровителства месеца на вашето раждане

Астролози организираха забавно проучване - те съпоставиха характерите на птиците и знаците на зодиака . Така можете да разберете какъв " дръпнат " сте.

Овен - Орел

Има военен темперамент, може да " лети " самичък и да се изкачва до невиждани висоти, с помощта на своята устойчивост и храброст.  Решава проблемите коренно и не се оплаква от ориста.

Телец - Императорски пингвин

Не е жаден да покорява висоти, само че стои крепко стъпил на земята.  Всичко е рационално планувано авансово и умерено се движи към своята цел.

Близнаци - Говорещ папагал

Подобно на тази симпатична птица, те са радостни екстроверти, които обичат да бъдат в непрекъсната връзка. Имат доста повърхностни знания и предпочитание за многообразие.

  Рак - Лястовица

Обича да " свива гнездо " и да се любува на домашния уют, обича децата и им отделя доста време. Чувствително реагира на всички промени в околната среда и цени комфорта, изключително вътрешния.

 Лъв - Паун

Тя обича да „ развява опашка “ пред другите, да демонстрира достиженията си и да притегля вниманието по всевъзможен метод. Той е задоволително себелюбив и харчи всичките си запаси за себе си.

  Дева - секретар птица

Точен, виновен, " отличен " извършва функционалностите си във всяка област.  Тя е отворена за връзка, само че деликатно пази тайните на другите и постоянно е подготвена да помогне.

Везни - Влюбена птица

Те не могат да си показват себе си без половинка: тясната връзка и взаимната грижа са значими за тях. Те ценят фамилията и са подготвени на доста, с цел да основат общ топъл свят с различен човек.

Скорпион - Бухал

Мъдър и разбиращ. За враговете това е ужасяващ див звяр, който не толерира „ рухване “ до него. Той води прикрит метод на живот, като в същото време деликатно следи какво се случва към него.

Стрелец - Сойка

Неспокоен, неналожителен, със ужасно възприятие за комизъм. Има способността да носи шанс на околните. Той не толерира рутината и не бърза да се обвърже със фамилни връзки.

Козирог - Гарван

Мъдър и сериозен. Задълбочено и рационално подхожда към всяка обстановка, деликатно претегля всяка стъпка. Самодостатъчен и елементарно понася самотата.

Водолей - Чайка

Той обича да държи главата си в облаците и се нуждае от доста персонално пространство. Може да трансформира своите мечти в креативен решения. Всичко в една връзка се основава на партньорството.

Риби - Колибри

Весела и ярка. Готов да помогне и съжалява всеки, който изиска.  Лесно се приспособява към всевъзможни условия, само че мъчно се схваща в двойка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР