Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи астрологична прогноза на кабинета Главчев и

...
Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи астрологична прогноза на кабинета Главчев и
Коментари Харесай

Алена: Главчев е дарен е с бърз и остър ум, внася ред в хаоса, умел е в рутинната работа

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи астрологична прогноза на кабинета " Главчев " и по-специално на новия длъжностен министър председател.

По думите й Главчев съумява със здрава ръка.

" Кратката характерност за Димитър Главчев, десетият длъжностен министър председател на България, ни разкрива човек дарен е с бърз и изострен разум. Умел е във всяка рутинна работа.

 

Внася ред и в най-хаотичната и неразбираема обстановка. Отлично се оправя с парите и всичко материално в живота.

 

Умението да прави оценка бързо нещата с същинската им стойност е неговата най-голяма заложба. Затова незаместим във всички области на банковото дело и финансите. Добре се сработва в нова среда, позитивна причина за работата на основаното от него служебно държавно управление ", сподели Алена, представена от " Труд ".

 

Ето какво още съобщи тя:

" Кабинетът " Главчев "  ще е сполучлив, в случай че министър председателят държи със здрава ръка работата на министрите си, всекидневно ги управлява и не позволява импровизации, поради изявена меркантилна неустойчивост на някои от тях, която, бързо разкрита, ще урони още първоначално престижа не толкоз на държавното управление, а на премиера. Това е най-сериозното предизвестие за работата на този длъжностен кабинет.

Композитна карта на клетвата на служебното държавно управление на 9 април и изборите на 9 юни

Противоречие в този кабинет ще е опълчването на два асцедента, единият според композитната дата е в Рак, знак, милееш за родината си, само че в друга композитна карта за ръководството на служебното държавно управление е в Лъв. Натрапчив или приглушен, само че ще има разнобой сред затвореността и обвързаността с традициите при Рака и егото и желанието за искра при Лъва.

 

Това значи, че някои от министрите ще приказват повече в сравнение с ще работят. Кои са те - ще ги разпознаете по непрекъснатото им наличие в медиите.

Клетвата, според персоналната година на България е положена в час, който подтиква падналите от власт управници към дейности, най-вече нечестни, които ще създадат и невъзможното, с цел да си върнат властта и продължат с персоналното си материално облагодетелстване. Времето на " шарлатанията ", както президента Радев назова Политическа партия, не е завършило.

 

Хаос до 2030 година

Указите на президента - несъответствуващ избор дневно и час

Влияние на плеяда от планети в дом на кармичните заболявания

 

Румен Радев още веднъж изненада с ден и час за указите.

Вероятно поради специалността му при президента Румен Радев градежът е съсипия, заличаването е победа и път към възхода. За първи път виждам звездна карта обвързвана с политика, като тази получена на 9 април, 7.45 ч., когато президентът е подписал трите указа.

Радев още веднъж изненада народа ни с несъответствуващ ден и час. Астрологично вярно беше да ги издаде късно вечерта на предходния ден, с цел да бъде избегнато въздействието на плеяда от планети в дом на кармичните заболявания и непредвидени проблеми, които занапред ще се проявят в страната ни и ще вредят и на народа, и на ръководещите, поради несъответствуващия избор на Радев.

 

Каква изгода да съблюдава буквата на закона, след като нанася такава сериозна щета на България посредством астрологично несъответствуващия час и ден за автограф на въпросните укази.

 

По този метод се затвърждава астрологичната заложба България да продължи да е в хаоса, компликациите, проблемите най-малко до 2030 година.

Предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни

Докато се гласоподава с тези машини, изборът неизбежно ще е манипулиран

Денят на изборите 2 в 1 е на кармична отплата и усилване на омразата.

Избори и почтеност всекидневно са като въздуха и водата, сливат се в едно, само че в хоризонта, а той постоянно е неосъществим. Що се отнася до България, докато се гласоподава с тези машини, изборът неизбежно ще е манипулиран.

 

Бих приела, че изборите ще са почтени, едва когато видя избирателен резултат отредил на ППДБ не повече от 10 %, колкото е към момента действителната им гласоподавателна тежест.

По-високият резултат на тази коалиция, като мое астрологично пресмятане, доказано и от К. Петков в изтеклия запис, ще е изрично удостоверение за операция, само че в случай че народът стои безхаберен, въздържан и погнусен от политиците, самичък ще си заслужи същите хора да му чертаят делника и бъднините.

Денят на изборите - 9 юни, за България според датата е на основаване 27.10.679 година, е ден притежател на страсти в думи и в държание, както в деня, по този начин и като бъдещи дейности, предопределени от изборния ден.

 

По притеснителното е, че денят е на кармична отплата и усилване на омразата и опълчването сред поколенията, само че без рационална, градивна основа, а напук, на слепи страсти за което ни известява наличието на Плутон в дома на фамилията, който ще подтиква освен към фамилна експанзия, само че и към експанзия към всеки и всичко ненамерило схващане сред поколенията.

 

В комбиниране със заложеното в годината за България агресията ще се усилва, а последствията от нея ще озадачават всички, тъй като постоянно няма да се схваща повода за самоцелната и демонстрация.

Тълкуването на датата на България, според осцилация на актуалната година за нашата татковина, е обвързана още веднъж с страсти и двойна кармична отплата, само че не сред страната и народа, а сред политическите обединения, които не могат да си простят разглобяването на сглобката и ще създадат и невъзможното за комфортни за бъдещото им ръководство измами при гласуването.

 

Композитната карта сред изборния ден и датата на раждане на България още веднъж изкарва на напред във времето страстите, което значи, че гласуването ще е подчинено на любов-омраза, млади-стари, а не на разсъдък и удостоверение на кармичната отплата сред поколенията, при която незнайното до преди десетина дни предпочитание на по-младите да мъстят на по-зрелите генерации, към този момент е изяснено от Лока Фортуна, а тя ни споделя, че наследените, само че внезапно попарени поради предварителните избори материални желания, ще са водещи в предварителния избор и поради тях драмите сред поколенията ще се задълбочават.

 

Най-неприятният аспект е наличието на Лока Фортуна, планетата на материалното благополучие в дома на парите. Желанието за добруването на народа е изразено единствено на думи, а в този момент към този момент дори и думите ги няма - като че ли народа ни го няма, водещ е устрема към персонално облагодетелстване, а България кучета я яли.

Съдбата на парламентарно показаните в 49-ия парламент партии

Силите в Народното събрание (НС) ще се пренаредят

Пренареждане на силите в Народно събрание ще има, само че дали ще е обвързвано единствено с по-ниска позиция на ППДБ, стига изборите да са условно почтени, завишаване на резултата на " Възраждане ", както и " ИТН " (ИТН) или отпадането на Има Такъв Народ от 50-ото Народно събрание, е прекомерно рано да се каже.

Не е изключено ППДБ, макар че изборните машини са прочувствено привързани към тази коалиция, когато открият, че действителните им гласоподаватели са прекомерно малко и се пръкне подозрението от кое място са се появили толкоз виртуални, може да решат да се слеят с някои от новородените партийки и обединения.

 

За страдание тези персони и обединения, които биха донесли позитивна смяна на България, като че ли се тормозиха и уплашиха и не помниха да приказват за присъединяване в изборите.

ГЕРБ-СДС

Коалицията сред постоянна партия и мъртвец на политически мъртвец е подвластна на две композитни звездни карти, които изискват разбор и осъзнатост.

Датата 9.6.2024 ни разкрива, че двете партии няма да работят в синхрон, всяка ще дърпа хора към себе си и разнобоят наближава. Личната им година е на кармична отплата, един път сред двете партии, повторно и с народа и България, само че конструктивен разбор няма да създадат, с цел да избегнат заложеното.

 

Месецът и денят им носи компликации, които ще се окажат непреодолими и най-изненадващото е, че съществува предпоставката да се разминат с първото място като коалиция на европейските избори. Изненадващ е този аспект, имайки поради постоянното място на ГЕРБ във вътрешен проект.

 

Каквото и да се случи, развиването е положително за Мария Габриел. Борисов откри метод да се освободи от нейното притесняващо го наличие, а тази жена отхвърли да одобри думите ми, за финален път написани през декември, че “никой не възприема ротацията на Денков с Габриел съществено.

Тя е по-скоро оправданието пред гласувалите за ГЕРБ, спечелила изборите. А и да се успокои Габриел, че не е използвана и забравена ”. Лошо е, когато егото потиска разсъдъка.

 

ПП-ДБ

Композитната карта на обединението е притежател на страст и недобросъвестност, в устрема си да ръководят още веднъж, освен това единствено те, поради увереността, че и този път няма да изгубят поддръжката на невидимият си стопанин, макар злините, които предизвикаха на България и на народа ни, или може би тъкмо поради тях. Вибрация на на годината им е притежател на видимо предпочитание за непоклатимост сякаш за народа и България, само че в действителност само за тях.

Денят 9.6.2024 година им носи видимо потребни, само че в действителност нездравословни за тях в дълготраен проект обвързаности, които даже и да им оказват помощ да завоюват нужния им % за присъединяване в ръководството, бързо ще ги провалят.

Изборните машини ще им придадат гласове взети от други партии, което може да ги задържи известно време във властта, до идващото им проваляне, а то няма да закъснее. Индивидуалните характерностите на изборния ден за ППДБ ни подсказват да чакаме нови предварителни избори.

 

Движение за права и свободи

Вибрацията на персоналната година им носи условие за съдбовно послушание, за оставане в руслото на пътеката, по която вървят сега. Вървеж без напрежение.

Денят 9.6.2024 година е притежател на неуправляеми страсти на Движение за права и свободи в този ден, който за партията е на кармична отплата с другите партии, даже и с ГЕРБ-СДС, а това ни подсказва опция за рецесия по сред им.

 

“Възраждане ”

 Общата осцилация на “Възраждане ” през 2024 година е притежател на словоохотливост, познанства, остро говорене, само че без осмисляне на думите, което им вреди. Умереното говорене притегля съидейници.

На 9.6.2024 година предстоящите резултати или по-големият им триумф зависят от новите членове и обвързаности, които едва ли ще станат известни на обществото. Емоционална им сензитивност по време на акцията и в изборния ден е извънредно изявена, само че умереното говорене притегля по-широката поддръжка.

Има Такъв Народ

Партията ще завоюва, в случай че се стреми към непоклатимост, естетика, бърза промяна на грешките, тъй като от инцидентна, само че язвителна дума могат да си докарат непропорционално огромна щета.

На 9.6.2024 година Има Такъв Народ са в персонална година на кармична отплата, в месец и в ден на световна смяна, която може да бъде отрицателна или положителна според само от техните дейности. Позитивната смяна освен ще ги задържи в Народно събрание, само че и ще усили техните народни представители, отрицателната ще ги лиши от присъединяване в 50-ото Народно събрание. На шанс да не разчитат.

Българска социалистическа партия

През април Българска социалистическа партия навлиза в персонална година на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, което е знак, че или им е нужна цялостна вътрешно партийна смяна на хората заемащи лидерските позиции или ще търпят сривове, до степен на сериозна загуба на гласове.

Не имам вяра да се случи, само че постоянно планетарните аспекти сервират изненади. В този случай ще са отрицателни.

Изборният ден 9.6.2024 година носи на Българска социалистическа партия непредвидими компликации, поради прибързани дейности, думи и сериозни изявления, които могат да си спестят, само че поради месецът и денят с идентична осцилация няма да желаят да го сторят.

С работещ парламент

По-ожесточена предизборната акция отвсякога

Ожесточена е мека дума за предизборната акция с работещ Народно събрание. Ще бъде свирепа и отвращаваща гласоподавателите. Хаосът ще е водещ в работата на народните представители в този интервал язвен с надхитряне, упреци, заявления кой от кого е по-честен, и кой по-измамник.

Сякаш преднамерено се работи за ниска изборна интензивност, от което печелят ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че изборните машини са на страната на ППДБ, така че силите са уравновесени.

Предизборната акция през май ще притегли целия негативизъм на провалените, само че устремените да си върнат властта ППДБ, която изгубиха поради лакомия и надменност, а също и непременно да излъчат и да бъдат определени техни евродепутати, каквито нямат.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР