Астрологичните прогнози за месец май сочат, че някои знаци от

...
Астрологичните прогнози за месец май сочат, че някои знаци от
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще срещнат любовта през май

Астрологичните прогнози за месец май сочат, че някои знаци от зодиака ще имат шанс във всички сфери на живота и най-много в тази на любовта. Ще бъдат захласнати от сантиментални трепети и разтърсващи усеща.

Лъв



Скъпи Лъвове, вие ще бъдете във вихъра на любовта през месец май. Звездите ви вещаят мощ и храброст, които ще ви донесат непредвидени триумфи на любовния фронт. Тези качества ще ви оказват помощ за построяването на мощна връзка с представител на противоположния пол. Чувствата ви един към различен ще бъдат толкоз мощни и разтърсващи, че е допустимо скоро връзката ви да премине на друго равнище.

Везни



Дългото търсене на сътрудник, който да подхожда на вашия темперамент, психика и натюрел, най-сетне ще се увенчае с триумф през май. Любовта ще пристигна ненадейно и ще бъде толкоз огромна, завладяваща и щастлива, че ще е мъчно да повярвате в нея.

Козирог



Астрологичният пренос на този знак от зодиака е припрян към основаване на семейство и дом. Именно този месец ще сложи основите на реализацията на такова отдавнашно предпочитание у вас.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР