Астрологът Яна Тимошчук прогнозира, че пълномащабна война в Украйна, отприщена

...
Астрологът Яна Тимошчук прогнозира, че пълномащабна война в Украйна, отприщена
Коментари Харесай

Астролог предсказва: Украйна я очаква още една голяма война

Астрологът Яна Тимошчук предвижда, че пълномащабна война в Украйна, отприщена от Русия, може да завърши в близко бъдеще. Но това не означав, че ще настъпи цялостен мир.

" Всички беди на Украйна ще свършат след гибелта на трима владетелите на този свят. Сега светът се преразпределя. Променя се международния ред и ръководство. Украйна има опция да спре военните дейности в границите на два месеца. Но дали този сюжет ще се случи? Ще забележим “, разяснява Тимошчук в канала си в YouTube, представена от УНИАН.

Тя прибавя, че най-трудният интервал за Украйна ще завърши едвам през 2026 година В същото време обаче може да има друга друга огромна война.

" Украйна може да чака тази война през 30-те години. Войната може да бъде освен с Руската федерация, в нея може да има напълно различен участник ", означи астрологът.

Друг астролог – Влад Рос също прави прогноза по кое време ще свърши войната в Украйна.
Той споделя, че на 4 ноември Марс ще премине в зодиакалния знак Стрелец. Тогава ще стартира по-благоприятен интервал за украинците.

" Едва тогава ще можем да се надяваме, че войната ще утихне или ще завърши. До 24 ноември боевете единствено ще ескалират, ще се случи нещо необикновено, нещо, което в този момент се случва край Авдиевка ", споделя астрологът.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР