Астрологът Олга Якубовская направи прогноза за април 2024 г. и

...
Астрологът Олга Якубовская направи прогноза за април 2024 г. и
Коментари Харесай

Астролог назова кой е големият късметлия през април сред зодиите

Астрологът Олга Якубовская направи прогноза за април 2024 година и уточни основния късметлия. Звездите поучават всички зодии да поправят навиците и държанието си, с цел да избегнат неприятности.

Април ще се окаже натоварен месец. Проблеми ще сътвори и фактът, че ще премине под знака на назадничав Меркурий. Планетата ще отнеме правото на състезание от първите дни и ще бъде " ръководеща " до 25 април.

По това време звездите ви поучават да спрете дейния спорт и да вършиме проекти за бъдещето, пише NGS24. В никакъв случай не би трябвало да замръзваме, ние би трябвало да сложим основата за бъдещите каузи.

А през април ще има интервал на слънчево затъмнение, би трябвало да сте деликатни към знаците на ориста, споделя астрологът.

И въпреки всичко основният късметлия на април 2024 година ще бъде  Водолей . Сред всички зодии това са единствените представители, които могат да се провиснал, написа glasnews.bg.

В прочувствено успокоение Водолеите ще бъдат подкрепяни от другари и семейство. Може да има спад в материално отношение, само че и тук средата ще помогне.

Април няма да даде промени на Водолей, само че ще ви каже какво да вършиме с токсичните герои наоколо. Ще бъде допустимо да прекратите всички връзки с такива хора.

Вторият месец на пролетта за Водолеите е ужасно време, когато силата се разсънва. Кариерата ви може да тръгне. Като цяло нещата в работата ще се оправят, предвижда астрологът. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР