Астрологът Хули Леонис е сред най-популярните у нас, познат с

...
Астрологът Хули Леонис е сред най-популярните у нас, познат с
Коментари Харесай

Топ астрологът Хули Леонис: Зодията не е ресурс, а е път с препятствия

Астрологът Хули Леонис е измежду най-популярните у нас, прочут с дългогодишната си процедура с новаторския си способ на работа. Специализира в областта на персоналните взаимоотношения – постоянно настояща и значима тематика в живота на всеки от нас: връзките родители – дете, партньорските взаимоотношения, връзката на индивида със самия себе си… Леонис съчетава класическото астрологично знание с проучването на родовата сила и пречупва тълкуванията си през сферата на логиката на психиката. Автор е на повече от 10 сполучливи астрологични книги.

 

Методът му е мощно самостоятелен и се свързва с игри на визуализации, целящи диалог с подсъзнанието, с неосъзнатото, което образува 95% от нас. Ние живеем и отсъждаме от останалите 5%, които се свързват с груповата логичност. Методът му има една съществена цел – да свърже човек със себе си. Звучи елементарно, само че е доста мъчно и изисква доста работа, тъй като малко хора желаят да са себе си. Те избират да живеят в груповата истина.

 

В „ Приказки от ХII дом “ се скрие цялата информация от неосъзнатото, където са всички истини. За негово благополучие това е домът, чиято сила познава добре и съм обвързван с нея. Затова я употребява за ентусиазъм и си разрешава да води читателите на едно пътешестване през този дом като самобитен гид.

 

Цялостното обръщение, което се пробва да съобщи посредством „ Приказки от ХII дом “ е, че ако вярваме на логиката и на това, което ни се споделя, ние доближаваме единствено до дребна част от истината. Когато обаче си позволим и си напомним какво е да усещаме, тогава можем да. живеем в личната ни истина, която ни синхронизира с щастието. Основната цел на поредицата е да напомни на хората по какъв начин да усещат.

Категоричен е, че любовта постоянно има място в живота и хората са на Земята, с цел да обменят обич, само че са го не запомнили и по тази причина са нещастни. Тя е силата, която може да излекува всичко, само че човек бързо би трябвало да си спомни какво е любовта и по-късно да се научи да се обича. По този метод ще излекува вътрешния си свят и едвам по-късно може да го показа с близките.

 

Подчертава, че от астрологична позиция да си себе си, значи да следваш зодиакалния си знак, само че е безапелационен, че зодията не е запас, както се има вяра всеобщо, а път с трудности, чиято премия от прекосяването през него е опцията да си себе си. Няма обаче по какъв начин да го схванеш, в случай че не познаваш пътя си и не знаеш какъв брой е значим за теб.

 

Ако човек не е себе си, тогава е визията на другите за него – фантомен и измамлив облик, зад който се крият доста боязън, неодобрение и злощастие. Ако желаеме някаква смяна в живота си, то би трябвало да стартираме първо от нас самите.

 

По отношение на идната година, Леонис отбелязва, че изисква зряло отношение, защото се свързва със знака Сатурн, който нормално се пояснява отрицателно с компликации, боязън и натегнатост. Всъщност обаче той е структурата, изискваща от нас да намерим същността на живота си.

В народен проект ни следва година на сполучливо съдействие. Не толкова във връзка с вътрешната ни политика, в сравнение с външната.

В персонален проект 2024 ще е подобаваща за насърчаване и възстановяване на качествата ни, с цел да може да се усещаме постоянни в позицията си. Ако съумеем да използван дисциплинираност и отговорно отношение, ще имаме прелестна година, само че в случай че ли не – ще се потопим в безредно комплициране, което може доста да ни разстрои.

Инфо: Уикенд

Тагове: Хули Леонис астролог съвети Любов път към себе си самоосъзнаване прогноза 2024 г.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР