Астро-аспекти На 29 януари Венера тригон Юпитер На 30 януари Марс тригон

...
Астро-аспекти
На 29 януари Венера тригон Юпитер
На 30 януари Марс тригон
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 29 януари до 4 февруари

Астро-аспекти

На 29 януари Венера тригон Юпитер

На 30 януари Марс тригон Уран

На 2 февруари Меркурий секстил Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден –29, 31 януари; 1, 4 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 29, 30 януари; 1, 2, 3, 4 февруари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

30.01. 01:21 - 30.01. 10:05

01.02. 11:04 - 01.02. 22:38

04.02. 05:25 - 04.02. 08:29

Овен – Това, което наподобява като непреодолима спънка сред вас и желанието ви за триумф, не е нищо повече от " предизвикателство " да методите към нещата по друг метод от този, който сте правили до момента. Намерете нов път, който ви води до мечтаната дестинация, нов метод на деяние и реакция. Както водата си проправя път през най-неочакваните места, по този начин и вие, сменете ъгъла, от който гледате на нещата, вслушайте се в интуицията си и имайте смелостта да измислите собствен личен път, без значение от избора на другите. Правилният избор е този, който ви кара да се чувствате спокойни.

Благоприятни дни – 04.02.

Бъдете деликатни – 30, 31.01.

Телец – Без значение какво избирате, пътят, по който вървите в този момент, е нов, цялостен с благоприятни условия, доста по-различни от това, което сте срещали до момента. Доверете се на това, което ви споделя сърцето, тъй като това ви оказва помощ да останете фокусирани освен върху наличието, само че и върху задачата. Чакането наподобява най-подходящото решение за проблемите ви в този момент, като избягвате да насилвате нещата да се случват. Тези дни пред вас се разкриват някои истини, които ще ви оказват помощ да извършите избор във ваша изгода.

Благоприятни дни – 29.01.

Бъдете деликатни – 02, 03.02.

Близнаци – Преминавате през интервал на подем, на хармонизиране на вътрешния свят с външния. Този факт ви носи чувството, че сте приключени и изпълнени, а любовта, състраданието и щедростта би трябвало да бъдат импулсът зад вашите мисли, усеща и дейности, когато възнамерявате да създадете проспериращ и несметен живот. Отворете се да получавате повече. Предстои значим интервал за слагане на нови цели. Чрез работата можете да срещнете доста забавен човек, който ще съставлява огромен интерес за вас.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете деликатни – 29.01.;04.02.

Рак – Време е да сложите завършек на тези неща в живота си, които към този момент не ви служат. Би било желателно да се вслушвате в интуицията си, а не да разчитате на това, което ви споделят близките, даже в случай че желанията им са положителни. Натрупали сте задоволително мъдрост и опит, с цел да можете да вземете най-подходящите за вас решения. Освен това този интервал е удобен за ориентиране на вниманието ви към някои връзки в живота ви, които би трябвало да бъдат изчистени, трансформирани или прекъснати. Разчитайте на тези, които ви поддържат и подтикват.

Благоприятни дни – 29.01.; 02, 03.02.

Бъдете деликатни –30, 31.01.

Лъв – Вие сте на път да скочите в нещо, което не е тъкмо за вас сега, тъй като сте склонни да прескочите някои значими стадии. Търсенето на директни пътища или изкуствени решения за реализиране на крайните резултати допустимо най-бързо не е потребно дълготрайно решение. Затова анализирайте още веднъж позицията си и преосмислете планирането на дейностите, които сте направили неотдавна, с цел да видите какво липсва. В връзките ще са подчертани релаксацията, сантименталното въодушевление и нарасналата непосредственост. Възползвайте се от тези условия, които сега са на ваша страна и подобрете връзките си с обичания човек.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете деликатни – 02, 03.02.

Дева – Много от детайлите, които сте пренебрегвали в последно време, се разкриват пред вас тези дни, помагайки ви да видите доста по-обективно обстановката и събитията, в които се намирате. През идващите дни обърнете внимание на дейностите, които ви предстоят, защото някои от тях може да провокират нежелани разстройства в графика ви. Можете да употребявате този интервал, с цел да укрепите някои взаимоотношения и да се отървете от някои неща, които ви лишават от виталната ви мощ. Постарайте се да въведете някои позитивни промени и новости в всекидневието си.

Благоприятни дни – 02, 03.02.

Бъдете деликатни – 29.01.; 04.02.

Везни – Време е да се " разсъните " и да си спомните какви са вашите пристрастености, какво обичате да вършиме, какви са стремежите, които сте оставили зад тила си. Вашите фантазии са скъпи и би трябвало да се върнете към тях, не ги оставяйте да станат жертва на давност. Избягвайте битката и осъзнайте обстоятелството, че във вас са всички запаси, от които се нуждаете, с цел да създадете това, което желаете, и да имате по-пълноценен живот. Вашата цел е неповторима и специфична, не се отхвърляйте от нея. Релаксирайте повече, почивайте си, общувайте с положителни хора.

Благоприятни дни – 04.02.

Бъдете деликатни – 30, 31.01.

Скорпион – Изглежда, че тази седмица имате податливост да плувате против течението, да принуждавате нещата да се случват по този начин, както желаете. Поемете риска и се освободете от старите структури и ограничавания, които пречат на силата да тече свободно. Време е да видите, че това, което наподобява като рухване, не е нищо повече от скок напред. Добре е да бъдете усърдни, дисциплинирани и да се възползвате от опциите, които ще ви се предложат. Трябва да сте в по-широк кръг от хора, да си прекарвате добре и да сте оптимално спокойни. За тези, които са в прочувствени връзки, това е интервал, който носи облекчение и понижаване на напрежението в общуването с колегата.

Благоприятни дни – 29.01.

Бъдете деликатни – 02, 03.02.

Стрелец – По една или друга причина може да сте повлияни или водени от други, без значение дали става дума за персонални, служебни или бизнес връзки. Важното е да възвърнете персоналната си мощ, да заемете лидерска позиция в живота си и да кажете това, което имате да казвате. Вашият глас би трябвало да бъде чут, тъй като посланието, което изпращате, си коства да бъде взето под внимание и може да сътвори нещо друго в живота ви и на хората към вас. Здравето през тази седмица е на приемливо равнище.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете деликатни – 29.01.;04.02.

Козирог – Точката, в която се намирате в този миг, като че ли не води до на никое място, колкото и да се пробвате да се убедите, че към момента имате какво да вършиме. Време е за смяна на посоката, за нов метод, да извършите нещо друго. Това изисква смяна във вашето виждане, в метода, по който сте работили до момента и даже в метода, по който сте третирали избрани обстановки в живота си. Може да се почувствате изгубени, тъй като не знаете накъде да вървите, само че вашият вътрешен компас ще насочва тъкмо стъпките ви. Доверете се на себе си и на метода, по който се чувствате, без наказание.

Благоприятни дни – 29.01.; 02, 03.02.

Бъдете деликатни –30, 31.01.

Водолей – Вие сте в миг, когато цялата галактика се отваря пред вас, цялостна с благоприятни условия. Откажете се от тези неща, които не носят позитивна осцилация в живота ви. Ако към момента не сте, време е да станете господари на живота си. Можете да вършиме каквото пожелаете, колкото ви харесва, каквото ви изпълва с наслада. Цялото ви внимание е ориентирано към дома и фамилията и единствената ви грижа сега е да намерите решения на проблемите, които ви вълнуват. Обърнете внимание на известията, които получавате по фини способи.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете деликатни – 02, 03.02.

Риби –Тази седмица би било желателно да отделите повече време за започване на стратегия за детоксикация, както физическа, по този начин и психическа. Откажете се от тези хранителни привички, които основават дискомфорт, разхождайте се навън или изберете да практикувате спорт и на първо място се откажете от тези мисли, които ви държат в циничен кръг на съмнение и боязън. Правейки тези неща, ще се почувствате по-леки, по-креативни и цялостни с самодейност, а изборите, направени от това чисто пространство, ще бъдат в цялостно единодушие с вашата вътрешна истина.

Благоприятни дни – 02, 03.02.

Бъдете деликатни – 29.01.; 04.02.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР