Астро-аспектиНа 19 април R Меркурий съвпад Венера – много специално

...
Астро-аспектиНа 19 април R Меркурий съвпад Венера – много специално
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Астро-аспекти

На 19 април R Меркурий съвпад Венера – доста особено време от годината, защото груповата умствена осцилация става по-хармонична и уравновесена. С този пренос би трябвало да обърнете внимание на опциите, които пораждат посредством вашите взаимоотношения. Това е чудесно време за актьори и създатели.

На 19 април Слънце в Телец

На 19 април Марс секстил Юпитер – удобен миг за осъществяване на инициативи или възникване на нови планове, защото това, което се ражда в този миг, ще нараства със силата на преноса. Този аспект е годен от 18 април до 21 април.

На 20 април Марс секстил Уран – удобен миг за предприемане и поощряване на новаторски начинания. Този аспект е в действие от 19 април до 21 април.

На 21 април Юпитер съвпад Уран – доста значим планетарен цикъл и едно от най-важните астрологични събития на годината, в което събитията нормално се случват както на групово, по този начин и на самостоятелно равнище. Каквото и да се роди по това време, ще пораства под въздействието на този значим пренос. Експанзивната мощ на този аспект е огромна, само че избягвайте радикалните настройки в интервала. Този аспект е годен от 16 април до 26 април.

На 21 април Слънце площ Плутон – дисонантен аспект. Хората, които вибрират с ниска периодичност или са в рецесия, ще са склонни да демонстрират екстремистки, фрапантни или деструктивни настройки и по тази причина е значимо да се стремите да повишите вибрациите си и да стоите надалеч от обстановки или хора, които ви засягат. Този аспект е в действие от 21 април до 22 април.

Луната през седмицата се движи през знаците –  Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 16 (след 12:38ч), 17 (до 13:44ч), 18 (след 14:49ч), 19, 20 и 21 (до 17:54ч) април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  16 (след 12:38ч), 17, 18, 19, 20 (до 16:53ч), 21 (след 17:54ч) април

„ Луна без курс ”  – В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо – оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

16.04. 02:23 – 16.04. 05:25

18.04. 15:03 – 18.04. 17:12

21.04. 03:21 – 21.04. 06:09

Овен  – Очаква ви сполучлива седмица, изпълнена с сила и възторг за всичко, което вършиме. Ще съумеете да се справите добре във всички области, в които би трябвало да покажете, че сте наясно със себе си и полезностите си. Бъдете нащрек за благоприятни условия, помощ или услуги, които пораждат посредством вашите обществени, групови или другарски връзки. Време е да разширите границите на вашите взаимоотношения и да се свържете с авторитетни хора в областите, които желаете да развиете. Пътуванията или приключенията ще ви преобразят позитивно.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете деликатни –15, 21

Телец  – Това е ужасно време да се оттеглите, да прекарате време сами и да медитирате, защото има планетно въздействие, което благоприятства вашето духовно развиване. Лечебните лечения ще бъдат доста потребни. Ако вярвате, че има нещо кармично в живота ви, ще имате опция да го измененията или трансформирате. Вашата непримиримост елементарно може да ви вкара в разногласия с сътрудници, само че и с членове на фамилията. Помислете деликатно, преди да кажете нещо. Можете да постигнете задачата си и по изкусен път.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете деликатни – 16, 17, 18

Близнаци  –Ще съумеете като деянията още веднъж своята досетливост, автентичност и духовитост. Във финансово отношение би трябвало да бъдете внимателни и по-скоро да извършите дребна равносметка на разноските си. Активирайте обществения си живот и разширете границите на вашите взаимоотношения, защото в обществените ви кръгове може да зародят благоприятни условия. Време е да споделите вашите фантазии, очаквания и стремежи. Планирайте действия с приятелите си, само че избягвайте недоразумения. Вашите вярвания дефинират вашата действителност и вие сте в отличен миг да трансформирате позитивно парадигмите, вярванията и вашата житейска философия.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете деликатни – 19, 20

Рак  – Бъдете деликатни, когато пътувате, защото може да зародят непредвидени събития. Благоприятно време за активизиране на половия ви живот, както и да организирате изследвания по тематики, които ви въодушевяват или развиват духовния ви капацитет и ви разрешават да обновите философията и вярванията си. Приключенията и пътуванията са желани. Нещо магическо или необяснимо може да промени метода, по който мислите. Добър миг да прекарате време със фамилията си: правете неща, които сте отлагали дълго време.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете деликатни – 15, 21

Лъв  – Вашите начинания, дейности и решения на работното място ще генерират позитивни промени в тази област. Например, в случай че желаете да търсите нова работа, това е превъзходен интервал да кандидатствате. Излезте от рутината и потърсете в нови благоприятни условия, защото небесната сила благоприятства приключенията. Тази седмица звездите са благосклонни към тези представители на знака, които са решили да създадат нещо хубаво за връзката си. Благоприятен интервал за любовни и фамилни връзки.

Благоприятни дни – 21

Бъдете деликатни – 16, 17, 18

Дева  – Бъдете деликатни с решенията, които вземате през интервала, защото можете да сгрешите. Обмислете добре нещата, преди да действате, тъй като това, което създадете, ще има мощ и капацитет. Погрижете се за връзката в професионалния си живот или в връзките си с началниците, като избягвате недоразумения. Думите ви могат да повлияят на репутацията ви, тъй че бъдете деликатни. Мечтайте, вярвайте и работете с ентусиазъм, с цел да постигнете задачите си. Вие сте в чудесно време да трансформирате всеки аспект от живота си, който желаете.

Благоприятни дни – 15

Бъдете деликатни – 19, 20

Везни  – Отделете малко време тази седмица, с цел да останете сами, да се отпуснете и да се свържете с Висшия си Аз, защото това ще ви помогне доста. Лечебните лечения и практиката на медитация ще ви бъдат изключително потребни в този миг. Не се вкопчвайте и не се привързвайте към нещата. Бъдете деликатни към предложенията, които идват от други хора, изключително тези, които са в унисон с вашите фантазии, защото те могат да ви бъдат от изгода. Направете нещо сантиментално с колегата си и споделете дружно фантазиите си. Визуализирайте какво желаете в тази област и ще се изненадате от резултатите, които получавате. Избягвайте недоразуменията в живота си като двойка.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете деликатни –15, 21

Скорпион  – Енергията на интервала благоприятства половия ви живот. Нещо прикрито или скрито може да ви бъде от изгода. Ако сте във връзка, вие сте в специфичен миг да споделите нещо прелестно или да сключите съглашения, които оказват помощ на връзката да напредне. В този миг вашите хрумвания и думи ще имат силата да трансформират обстановки и можете да употребявате умствената си сила за реализиране на цели. Бъдете нащрек за предложенията, идващи от хора от най-близкото ви обграждане.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете деликатни – 16, 17, 18

Стрелец  – Вие сте в доста удобен миг за подписване на стопански съглашения и взимане на решения, които въздействат позитивно на вашето икономическо положение. Бъдете нащрек с финансовите оферти, които идват. Това е отличен интервал за довеждане докрай на незавършено образование. От друга страна, обърнете внимание на въздействието, което хората от най-близкото ви обграждане генерират в живота ви. Внимавайте за думите си и преразгледайте метода, по който поддържате връзка. Вашата решителност да измененията персоналните си цели и да предприемете дейности незабавно ще се усили. С самообладание, неизменност и устойчивост можете да получите това, което желаете.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете деликатни – 19, 20

Козирог  – Специален интервал за взимане на стопански решения или поощряване на вашите продуктивни планове, само че би трябвало да имате религия и да вярвате в това, което вършиме, с цел да постигнете резултатите, които очаквате. Визуализирайте своето обилие и поставете материалните си планове в квантовото поле, с цел да се възползвате от удобните въздействия. Вашата дарба да влияете на света посредством своите хрумвания е висока сега, тъй че е отличен миг да съобщите какво мислите, защото думите ви ще имат мощ. Близък човек може да ви е от изгода. Подходящо време за къси разходки или пътувания.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете деликатни – 15, 21

Водолей  – Време е да преразгледате и измененията икономическият и индустриалният си модел. Проявете нерешителност при поощряване на продуктивни планове или взимане на финансови решения. Вие сте в отличен миг за взимане на решения и дейности както в прочувствената сфера, по този начин и в междуличностните си връзки. Ако желаете нещо, би трябвало да действате, само че действайте уравновесено, невъзмутимо и използвайте своя сексапил. Ако не сте съществено обвързани, може би би трябвало да преразгледате персоналните си връзки и най-сетне да се отворите към нещо ново.

Благоприятни дни – 21

Бъдете деликатни – 16, 17, 18

Риби  –Вие сте на стадий, в който ще можете да вършиме чудеса и да вършиме неща, които в никакъв случай не сте си представяли, само че би трябвало да имате религия, да пресъздавате това, което желаете и да действате с ентусиазъм. Каквото и да вършиме, ще има плод. Ако желаете да влезете или да участвате в нова група или обществена среда, вие сте в отлично време да се решите. Бъдете нащрек за оферти, които пораждат във вашите обществени кръгове, защото те могат да значат позитивни промени. Ритуалите или визуализациите по отношение на материалното обилие ще бъдат мощни през този интервал.

Благоприятни дни – 15

Бъдете деликатни – 19, 20

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР