Астро-аспекти На 4 март Меркурий секстил Уран На 8 март

...
Астро-аспекти На 4 март Меркурий секстил Уран На 8 март
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп

Астро-аспекти

На 4 март Меркурий секстил Уран

На 8 март Меркурий съвпад Нептун

На 10 март Марс площ Уран

На 10 март Слънце секстил Уран

На 10 март Меркурий минава в символ Овен

На 10 март Новолуние в символ Риби

Луната през седмицата се движи през знаците –  Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 4, 7, 9, 10 (до 06:59ч) март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 4, 6, 7 март

„ Луна без курс ”  - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

04.03. 17:42 - 04.03. 23:16

06.03. 21:36 - 07.03. 02:40

08.03. 20:57 - 09.03. 03:05

10.03. 21:47 - 11.03. 02:20

Овен  – През седмицата реализирайте смели инициативи, не се стеснявайте от смели решения. И всичко ще се получи добре. Когато се занимавате с настоящи каузи, не забравяйте, че логиката би трябвало да участва във всичките ви дейности. По-добре да потърсите вярното решение, в сравнение с да се втурвате към съдбовни крайности. Прекомерната прочувственост към околните може да се схване от другите като уязвимост. Има възможност през уикенда да срещнете нови хора и да разширите приятелския си кръг. Страстта последователно ще проникне в живота на мнозина.

Благоприятни дни – 4, 7, 8

Бъдете деликатни – 5, 6

Телец  – Тази седмица ще бъде добър интервал за слагане в ред на нещата, които преди този момент бяха оставени настрани. Организацията и дискретността ще бъдат значими във всяка област на активност. Не се обезсърчавайте, в случай че в настоящо време нещата не се получат. Това не е причина да отлагате проектите си или да променяте нещо фрапантно. Здравият разсъдък и способността за решение на на практика въпроси ще бъдат потребни във всичко. Бъдете деликатни по отношение на инцидентните срещи. Силата ви на привличане може да се ускори тези дни, само че това не е причина да понижавате стандартите си.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете деликатни – 7, 8

Близнаци  – По това време променливостта на настроението и спонтанността на дейностите може да са резултат от промени в прочувствения декор заради събитията от последните дни. Сега е по-добре да не се пробвате да подредите нещата, не се доверявайте на клюки и непроверена информация. Напредъкът ще бъде видим по-близо до уикенда, тъй че следвайте проектите си. В любовен проект всичко върви в вярната посока, само че вие също ще се нуждаете от насоки, с цел да вземете някои решения. Във вас последователно ще стартира да настава пролетно събуждане.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете деликатни – 9, 10

Рак  – Тази седмица може да започнете всичко, което сте възнамерявали да вършиме отдавна насам, не позволявайте на компликациите да ви спрат. През почивните дни би трябвало да действате благоразумно, а не под въздействие на страстите. Добре  е да се отдръпнете от всички, да се синхронизирате още веднъж със себе си. Мнозина слагат любовта преди всичко и се оставят да бъдат понесени от любовната вълна. Тези хора усещат по какъв начин хармонията тече към тях и връзките им с сътрудниците им се усъвършенстват с всеки минал миг.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 5, 6

Лъв – През тази седмица главното внимание на представителите на знака ще бъде ориентирано към работата. Ще имате доста сили и сила, а интуицията ще подтикне верния курс на деяние. Това е отлично време за решение на комплицирани проблеми и търсене на нови благоприятни условия в разнообразни области на живота. Може да имате леки разстройства в проектите си през тази седмица, тъй че ще би трябвало да сте подготвени за промени. Ще съумеете да балансирате съвършено професионалния и персоналния живот.

Благоприятни дни – 4

Бъдете деликатни – 7, 8

Дева  – През седмицата представителите на този знак да не губят време и да се заемат с осъществяването на проектите си. Имате задоволително сили и сила, с цел да постигнете триумф във всеки бизнес/работа. Със звездите, които блестят блестящо над вас, е време да се заемете с нови планове и да вдъхнете живот на най-смелите си хрумвания. Не забравяйте да извършите и дилемите от миналите дни. В края на краищата, шансът обича всичко да бъде сложено на рафтовете. Относно любовта, ще бъдете възнаградени с неповторими моменти и бихте могли да придвижите нещата на идващото равнище.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете деликатни – 4, 9, 10

Везни  – Трябва да забавите малко темпото. Прибързаните и недомислени дейности ще се трансфорат в неприятни последствия. Не се обезсърчавайте от финансови проблеми. Не забравяйте, че най-хубавите времена занапред предстоят. Седмицата предвещава доста позитивни благоприятни условия. Не прекалявайте с работата и не забравяйте да прекарвате време с околните си, с цел да се насладите на моменти на благополучие. Правете неща, които ви носят наслада. Може да привлечете новаторски, обществено осъзнати хора във вашата орбита. Необвързаните е добре да опитат нови тактики.

Благоприятни дни – 4, 7, 8

Бъдете деликатни – 5, 6

Скорпион  – Въпреки че ще има доста работа за извършване, упоритостта ви ще даде позитивни резултати. Продължавайте да се придържате към правилата си, без да се отклонявате от разпоредбите си. В идващите дни е изключително значимо да бъдете самостоятелни, виновни и подготвени за решения. В близко бъдеще е по-добре да не изпреварвате събитията, а да наблюдавате по какъв начин се развиват. Сивото всекидневие може да бъде огряно от непредвидени събития и срещи. Едно бързо бягство от вкъщи или даже от града може да ви помогне да се върнете в ритъма си.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете деликатни – 7, 8

Стрелец  – Седмицата ще се окаже забавна и обещаваща приятни събития. По това време ще почувствате прилив на сила. На напред във времето могат да излязат здравни и финансови въпроси. Някои представители на този знак може да се сблъскат с отчаяние и нереалистични очаквания. Добре е да поддържате връзка повече с околните си и да създавате нови другарства. Вземате решение да вършиме нещата по друг метод и в това време да укрепите сантименталните си връзки. Възползвайте се от подаръците, които животът ви сервира.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете деликатни – 9, 10

Козирог  – Предстоящата седмица дава обещание да бъде интензивна и изпълнена с значими събития. Представителите на този знак би трябвало авансово да обмислят проект за деяние и да отделят задоволително време за решение на неотложни проблеми. Някои събития могат да ви подбуден да предприемете фрапантни дейности. Не би трябвало да се съмнявате в личните си сили, даже в интервал на неуспехи и подозрения. Можете да откриете нов метод към живота в миг, когато губите вяра. Никога не е късно да измененията нещо.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 5, 6

Водолей  – Избягвайте да поемате опасности и да вземате несериозни решения, които могат да доведат до нови усложнения за вас. Обърнете внимание на здравето си и избягвайте несъразмерното физическо натоварване. Небрежните дейности и недомисленото взимане на решения би трябвало да се заобикалят. Не бива да зацикляте върху отрицателните аспекти на живота си, просто би трябвало да оставите нещата да се случват. Може би някои от вас ще срещнат човек, с който ще усетят, че орисите им са на една вълна.

Благоприятни дни – 4

Бъдете деликатни – 7, 8

Риби  –През тази седмица би трябвало да се концентрирайте върху настоящата работа и да не насилвате нещата. По това време сте доста податливи на въздействието на други хора. Няма да можете да оцените преимуществата си, в случай че сте в доста нереалистичен метод на мислене. Откажете се от ненужната суетност и бързане при вземането на решения. Може да получите добра вест, когато минимум очаквате. Добре е да не се отклонявате от проектите. Нещата могат да стартират да се трансформират към по-добро.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете деликатни – 4, 9, 10

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР