Астън Вила постигна трудна победа с 2:1 в първия полуфинален

...
Астън Вила постигна трудна победа с 2:1 в първия полуфинален
Коментари Харесай

Астън Вила удари Уест Бромич след обрат в полуфиналния плейоф

Астън Вила реализира сложна победа с 2:1 в първия полуфинален плейоф за влизане в Премиър лийг против Уест Бромич. Домакините на " Вила Парк " в Бирмингам трябваше да създадат цялостен поврат, с цел да стигнат до триумфа. В края пък гостите приключиха мача в понижен състав, откакто Дуайт Гейл получи червен картон.

Именно Гейл даде преднина на " Торбаланите " в 16-ата минута. Той се възползва от неверно върната обратно топка, открадна я и съумя да я прати във вратата за 0:1.

Астън Вила обаче се върна в мача в 75-ата минута със страховит гол на Конър Хюриан, който се разписа със страховит изстрел от придвижване от границата на наказателното поле.

В 78-ата минута домакините получиха дузпа за нарушаване против Джак Грилиш в наказателното поле, а Тами Ейбрахам осъществя от бялата точка.

В 88-ата минута Гейл получи много противоречив втори жълт и червен картон. Нападателят на гостите опита да засече едно центриране в наказателното поле, само че се сблъска с вратаря и съдията реши, че заслужава да получи второ предизвестие, което означаваше, че би трябвало да напусне терена и по този начин ще пропусне и реванша.

В последна сметка Астън Вила взе нежна преднина в този полуфинален конфликт, само че Уест Бромич резервира действителни шансове да търси поврат на собствен терен. Ответният дуел е във вторник, 14 май, на " Дъ Хоутърнс ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР