Астън Вила победи Лил с 2:1 в първия мач от

...
Астън Вила победи Лил с 2:1 в първия мач от
Коментари Харесай

Астън Вила - Лил 2:1 в мач от Лига на конференциите

Астън Вила победи Лил с 2:1 в първия мач от четвъртфиналите сред двата отбора от тазгодишното издание на Лигата на конференциите.

Астън Вила стартира по-добре срещата и още в 12-ата минута сътвориха добра обстановка. Оли Уоткинс шутира към вратата, само че бранител на Лил с добър шпагат съумя да го блокира. Едва 60 секунди по-късно падна и първото попадение за Астън Вила.

Уоткинс още веднъж опитва шанса си, само че Лукаш Шовали блесна със избавяне и мазета в ъглов удар. Джон МакГин центрира от корнер и откри по съвършен метод Уоткинс, който с глава прати топката във вратата за 1:0.

В 25-ата минута Лил пропусна невероятна опция да изрвни, само че Едон Жегрова бе спрян с доста положително избавяне от Емилиано Мартинес.

В началото на втората част играчите на Астън Вила имаха искания за дузпа, откакто Уоткинс падна на тревата, само че съдията не ги почете.

В 56-ата минута домакините удвоиха задатъка си. Лион Бейли шутира към Джон МакГин на границата на наказателното поле, а той стреля от придвижване, с цел да прати топката в долния ляв ъгъл за 2:0.

А в 63-ата минута попадение на Лил не бе зачетено след инспекцията с ВАР поради засада.

Шест минути преди края на срещата Анхел Гомеш центрира от корнер и там Бафоде Диаките върна един гол за гостите от Франция.

В добавеното време на срещата Юсуф Язъджъ можеше да вкара втори гол за гостите, само че прати топката на сантиметри от вратата.
 Астън Вила матира Милан със 70 млн. евро за нападател
Астън Вила матира Милан със 70 млн. евро за нападател

Болоня потрива предостатъчно ръце
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР