Астън Вила отне минималния шанс на Тотнъм да се бори

...
Астън Вила отне минималния шанс на Тотнъм да се бори
Коментари Харесай

Вила се справи с Тотнъм, Саутхемптън изпадна

Астън Вила лиши минималния късмет на Тотнъм да се бори за Топ 4. Бирмингамци победиха шпорите с 2:1 и се изравниха с тях по точки – по 57. обаче се оправи с Уулвс с 2:0 и събра 66 точки. Толкова има и третият Нюкасъл. Тотнъм и Вила имат по два мача до края на сезона и към този момент не могат да настигнат Юнайтед.

Джейкъб Рамзи откри за Вила още в осмата минута след пас на Бейли. Попадението е пето за него през сезона. В 72-ата минута Дъглас Луис направи 2:0. Тотнъм имаше единствено два точни удара до този миг. В последната минута обаче шпорите получиха дузпа и Кейн я вкара за 2:1. Победата е шеста подред за отбора на Унай Емери на „ Вила Парк “.

Юнайтед нямаше особени проблеми с Уулвс. Марсиал откри в 32-ата минута след пас на Антъни с едвам втория си гол през 2023 година В добавеното време Бруно Фернандеш откри резервата Гарначо за 2:0. Така алените дяволи сложиха завършек на серията си от две следващи загуби в елита. Уулвс пък приключиха без прецизен удар.

Нотингам Форест пък взе скъпа точка в борбата си за оцеляване във визитата си на Челси. Форест поведе в 13-ата минута посредством Таиво Авоний. След почивката Рахийм Стърлинг вкара два гола за седем минути, с цел да може Челси да поведе. Той се разписа в 51-ата и 58-ата минути. В 62-ата обаче Авоний направи 2:2. До края сините натискаха, само че Форест устоя. Така.
Саутхемптън изпадна
Саутхемптън стана първият изпаднал отбор от Висшата лига този сезон. Светците паднаха с 0:2 като хазаин на Фулън и не могат да се спасят. Те имат 24 точки, осем по-малко от 17-я Евертън, като имат два мача до края на сезона. Алвес Мораес и Митрович вкараха головете за столичани през второто полувреме. С триумфа Фулъм се изкачи до девето място с 51 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР