Асоциацията на треньорите в Италия се присъедини към футболистите срещу

...
Асоциацията на треньорите в Италия се присъедини към футболистите срещу
Коментари Харесай

И треньорите в Италия против намаляване на заплатите

Асоциацията на треньорите в Италия се причисли към футболистите против желанието на клубовете да понижат заплатите във връзка със прекъсването на мачовете поради пандемията от ковид.

" Предвид събитията, би трябвало да има полемика, само че не ни харесва тонът на клубове ", сподели шефът на треньорската асоциация на Италия Ренцо Уливиери.

Серия А през вчерашния ден утвърди моделът за понижаване на заплатите, като съкращението на приходите ще важи за два месеца при положение на възобновяване на шампионата и за четири месеца, в случай че мачовете не се доиграят.

AIAC sul taglio-stipendi: " Su alcuni redditi è inammissibile pensare a riduzioni ": Attraverso la seguente nota, l'Associazione Italiana Allenatori si è così espressa sulla proposta presentata ufficialmente ieri dalla Lega Serie A riguardo alla questione… https://t.co/6WThBjTdbE pic.twitter.com/hyIEcLwubJ
— ParmaLive (@ParmaLiveTweet) April 7, 2020
" Нашите топ треньори още от началото обявиха предпочитание да допринесат и да оказват помощ за справяне с рецесията. Но не трябва да бъдат намалявани заплатите на треньорите от по-нискоразредните тимове, защото това ще донесе филантропична рецесия ", сподели още Уливиери.

Подобна бе и рецензията от Асоциацията на футболистите, като нейният началник Дамяно Томази съобщи, че Серия А се пробва да хвърли неприятна светлина върху футболистите. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР