Асоциацията на прокурорите в България отправи апел за дарение в

...
Асоциацията на прокурорите в България отправи апел за дарение в
Коментари Харесай

Асоциацията на прокурорите иска държавата да направи национална дарителска кампания


Асоциацията на прокурорите в България насочи зов за подаяние в сложните условия на битка с ковид. Те оферират на държавното управление да бъде проведена единна национална акция, която да канализира, сплоти и улесни напъните на всички искащи да създадат дарения. За задачата би трябвало да бъде основан обединен народен дарителски телефонен номер, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Агенцията разгласява цялостния текст на апела:

“В тази толкоз сложна за цялото човечество и за всеки един от нас конюнктура, се обръщаме към всички български жители, юридически лица и институции, с апел да бъдат съпричастни, обединени и солидарни.

Нека всеки един от нас, съгласно своите предпочитание и благоприятни условия, да даде своя принос в името на идеята на общата битка против разпространяването на ковид в страната ни. Лекарите, медицинските сестри, санитарите и цялата здравна система са на първата линия и имат потребност от съответни условия, инсталация, лекарства, консумативи и защитни средства. Да ги подкрепим, с цел да могат да завоюват борбата поради всички нас, с цел да не разрешат да бъдат изгубени скъпи човешки животи- животите на нашите познати, другари, родители и съграждани!

Предлагаме на Министерския съвет на Република България да бъде проведена единна национална акция, която да канализира, сплоти и улесни напъните на всички искащи да създадат дарения, посредством основаването на:

– обединен народен дарителски телефонен номер, на който всеки един жител да може бързо и безвредно да подари определената от него сума посредством изпращане на SMS;

-единна национална банкова сметка;

– комфортна, гъвкава и съвременна он- лайн платформа за безкасови картови дарения;

– национална рекламна акция за разпространение на самодейността в централните и локални електронни и печатни медии.

Нека бъде основан сполучлив механизъм за бистрота и публичен надзор, като събраните средства да бъдат всекидневно регистрирани и по бърз и обективен метод да бъдат насочвани за подкрепяне на най- невралгичните и нуждаещи се болнични заведения на територията на цялата страна.

Да бъдем дружно и единни, без оглед на специалност, пол, възраст, принадлежност и убеждения! Да покажем, че сме почтени за предците ни, които с всеотдайността, кръвта и труда си са отвоювали, построили и запазили България през вековете. Това е идеята и битката на нашето потомство!

„ Който избави един човешки живот, избавя целия свят! “ Бъдете здрави!!! ”, приключва апелът на Управителния съвет на Асоциацията на прокурорите в България. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР