Ашли Кейн призна, че е преживял бурно време“ след раждането

...
Ашли Кейн призна, че е преживял бурно време“ след раждането
Коментари Харесай

Ашли Кейн споделя разтърсващо сълзи съобщение с феновете на фона на „бурно време“ след раждането на сина

Ашли Кейн призна, че е претърпял „ бурно време “ след раждането на сина си Алияс, откакто показа цялостното значение зад името на новородения си наследник.

Заедно с някогашната си другарка Safiyya Azaylia, някогашната звезда от „ Бивш на плажа “ Ашли посрещна Azaylia на бял свят през август 2020 година Въпреки това, двамата научиха, че тя страда от левкемия, когато тя беше единствено на осем седмици преди тя за жалост да умря през април 2021 година След като Ашли разгласи името на новородения си наследник тази седмица, почитателите показаха яд от обстоятелството, че то е толкоз сходно на името на починалата му щерка.

След основаването на The Azaylia Foundation в памет на тяхното малко момиченце, Ашли и 36-годишната Сафия поемат по разнообразни пътища. Междувременно по-малко от година по-късно Ашли се свърза с неназован другар от детството, който роди сина им Алияс по-рано тази седмица.

Поздравявайки идването на Алиас, обичащият татко Ашли написа в Instagram: „ Алиас Даймънд Кейн – 16.01.24, 4:32 сутринта,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР