Ашли Греъм се завръща към професионалните си задължения с помощта

...
Ашли Греъм се завръща към професионалните си задължения с помощта
Коментари Харесай

Съпругът на Ашли Греъм се превърна в личния ѝ фотограф - slava.bg

Ашли Греъм се завръща към професионалните си отговорности благодарение на фамилията си. Супермоделът застава на корицата на юнския брой на списание „ Harper`s Bazaar “, а фотосесията е снимана от брачна половинка ѝ Джъстин Ървин. Това се постанова поради пандемията от ковид, а домът им в Небраска се трансформира в снимачна площадка.

Ървин е режисьор и доста добре знае по какъв начин да нарежда обектите си, с цел да извлече най-голяма изгода от светлината. Той се е заел със задачата да покаже на читателите родния град на Греъм, снимайки брачната половинка си пред локални магазини, по средата на царевично поле, както и в обор.

„ Джъстин видя една дребна къща на хълма и това се трансформира в централно място за нашите фотоси “, споделя Греъм пред „ Harper``s Bazaar “. Тя прибавя, че целият ѝ жанр е бил определен от нея и тя даже се е заела с избора на декори. Звездата наподобява повърхностно от самото начало, залагайки на естествения си тип на косата, най-малък грим и изцяло елементарни облекла.

Според „ Harper`s Bazaar “ фотосесията се споделя „ Класическата американка “ и е била въодушевена от пътуването на Греъм през Америка и красивите хълмове на Небраска. Моделът признава, че свекърва ѝ е помогнала за светлината и се е трансформирала в помощник-продуцент. Майката на Ашли пък се е грижела за бебето Айзък, което се появи през януари.

На една от фотосите звездата седи на шофьорското място на пикап, гледайки към хоризонта. Тя споделя пред списанието, че колата принадлежала на дядо ѝ, който е умрял преди 6 години. „ Мама не промени нищо по автомобила. Остави го по този начин, както той го беше подредил и както той се грижеше за него “.

Греъм сега се намира в Небраска, където се изолира дружно със фамилията си още през март. Пред „ Harper`s Bazaar “ тя споделя, че майка ѝ е била тази, която я е убедила да напусне Ню Йорк, който бързо се трансформира в епицентър на болестта от ковид.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР