Ashampoo Snap е програма за правене на скрийншотове. С тази

...
Ashampoo Snap е програма за правене на скрийншотове. С тази
Коментари Харесай

Ashampoo Snap 14.0.6 Final

Ashampoo Snap е стратегия за правене на скрийншотове. С тази стратегия ще можете да вършиме картинки на всичко, което виждате на вашия десктоп, някоя стратегия, в разнообразни уеб-сайтове, във филм, въобще всичко, което виждате на монитора си. След това ще имате опцията да редактирате картинката си и да я извършите по-добра.

Ще можете да въртите, вършиме огледално копие, да придадете сенки, да вършиме картината в графичен тип, като има и повече благоприятни условия за работата с мишката – включване на маркери, текстове, линийки, изобразяване на текстове, стрели, заличаване и доста други. Програмата е лесна за потребление.

След снемане на изображението, Snap го съхранява в графичен файл. Подддържа се и запис на видео с всичко протичащо се на екрана. Налични са набор от функционалности за предварителна обработка и редактиране на картинките.

Ashampoo Snap е стратегия, която ви улеснява в снимането на екрана и в обработката на изображението, което сте основали. Може да снима видео, екрана, превъртащ прозорец, голям брой прозорци, в правоъгълна или случайна област, закрепена част от екрана, менюта. Лиценз: Платен (Shareware) .

Изтегли: (140 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР