Асеновград. В Градската библиотека Паисий Хилендарски“ в Асеновград бяха наградени

...
Асеновград. В Градската библиотека Паисий Хилендарски“ в Асеновград бяха наградени
Коментари Харесай

Пловдив: В Градската библиотека в Асеновград бяха наградени победителите от конкурса за хумор и сатира „Голямата къща на мъдрите хора“

Асеновград. В Градската библиотека „ Паисий Хилендарски “ в Асеновград бяха наградени спечелилите от състезанието за комизъм и ирония „ Голямата къща на мъдрите хора “. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от отдел „ Връзки с обществеността “ на Общината. Кметът на община Асеновград поздрави участниците и спечелилите от Седмия интернационален конкурс за комизъм и ирония „ Голямата къща на мъдрите хора ” с думите: „ Богатство е за нас и сферата на изкуството да има такива надарени писатели и карикатуристи в това толкоз характерно и тясно насочено направление като сатирата. ”
Преди церемонията по награждаването на отличените създатели, актьорите от Сатиричния спектакъл Дорбиела Попова и Емил Емилов разиграха комедийни скечове по сюжет на писателя-сатирик Калин Калинов. Обичаният от генерации българи музикален композитор Хайгашод Агасян зарадва публиката, изпълнявайки някои обичани свои песни като „ Ваничка ”, „ Глътка живот и „ От доста, доста надалеч ”.
Творбите на наградените участници в състезанието са оповестени в уеб страницата на Община Асеновград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР