Асеновград. В Асеновград се проведе седми благотворителен младежки бал под

...
Асеновград. В Асеновград се проведе седми благотворителен младежки бал под
Коментари Харесай

Пловдив: За седма поредна година младежи от Асеновград се проведе благотворителен коледен бал

Асеновград. В Асеновград се организира седми благотворителен юношески бал под егидата на кмета на Общината доктор Емил Караиванов, който събира на едно място публично ангажираните младежи от града. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от отдел „ Връзки с обществеността “ на Общината. Тази година той бе под надпис „ Бяла Коледа ” като знак на добротата и светлия дух на хората, поради което огромна част от присъстващите бяха в бял дрескод. Присъстваха представители на Общински юношески съвет, неправителствени организации, занимаващи се с юношески действия и спорт и членове на учебните препоръки към асеновградските учебни заведения.
„ Радвам се, че този бал просъществува към този момент 7 години и се утвърди като едно обичайно събитие в навечерието на коледните и новогодишни празници. Защото то носи обръщение за добротворчество и поддръжка, защото от самото си пускане на концепцията за юношески бал, бе той да е благотворителен. Носи и вашата позитивна сила на едни младежи с отворени сърца и мозъци ”, сподели при откриването на вечерта кметът на Общината доктор Емил Караиванов. Тази година благотворителната самодейност бе за 4-годишната Ева Чолакова.
По време на бала бе показан новият ръководител на Общински юношески съвет Петя Стефанова – ученичка от СУ „ Св. княз Борис I ”. Тя благодари на членовете на съвета за оказаното доверие и с благопожелание дружно да осъществят доста положителни начинания през идната година. Всички присъстващи се събраха за обща фотография с благопожелание за здраве и триумфи през 2019-та година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР