Асеновгардчанинът Никола Москов потърси екипа на Actualno.com още през месец

...
Асеновгардчанинът Никола Москов потърси екипа на Actualno.com още през месец
Коментари Харесай

Асеновградчанин: Направиха бент пред дома ми

Асеновгардчанинът Никола Москов потърси екипа на Actualno.com още през месец март тази година, когато улицата пред дома му беше асфалтирана, като равнището на платното е било вдигнало с към 7-8 сантиметра и след проливни дъждове дворът и избените пространства на къщата почнали да се наводняват . Днес Никола алармира, че казусът към момента не не е позволен, а вместо това, даже се задълбочава.
Улицата е " Захари Стоянов " в Асеновград. След като през март бе положен асфалт, през миналия петък е почнало строителство на бордюри и тротоари. С построяването им, по думите на Никола Москов, равнището се е вдигнало още повече, достигайки 10-15 сантиметра. А наклонът е в посока към двора на фамилията и по този начин даже и при по-малко изобилен дъжд,  в парцела им влиза вода от пътя.

" Все едно направиха яз пред моя двор " , изяснява Никола. Мъжът е подал тъжба до община Асеновград с молба да се подхващат незабавни ограничения, да се направи подобаваща планировка и в случай че би трябвало да се извърши нов ремонт , само че казусът да бъде позволен. Чрез писмения сигнал, входиран в общинската администрация, Никола декларира искане да бъде понижено равнището на бордюрите и тротоара пред къщата му, съобразено с това, на двора , който " наподобява по този метод от 30 години ". Асеновградчанинът е подготвен да сигнализира за казуса и до Областна администрация-Пловдив, в случай че от община Асеновград не подхващат ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР