Асен Василев посочи, че е ключово, че той и партньорите

...
Асен Василев посочи, че е ключово, че той и партньорите
Коментари Харесай

Асен Василев: Всеки компромис с ценностите на България води до национални катастрофи

Асен Василев уточни, че е основно, че той и сътрудниците му са водили политика за понижаване на обществените неравенства – повдигане на пенсиите, нарастване на заплатите и други Той посочи, че е значимо образованието и опазването на здравето да се развиват съответно разрастващи се, с цел да имаме и работещ бизнес. Асен Василев уточни, че моралът е доста значим. Въпросът е: „ В каква България желаеме да живеем. Досега живяхме в България от латиноамерикански вид. Ние желаеме страна от европейски вид. Кой желае да съгради такава България? “

 

Асен Василев съобщи, че Законът за „ Зелената карта “ е бил неодобрен. В дебата за отбрана на дамите от домашно принуждение липсваше базисна доза човечност. “ Василев дефинира като директна отбрана на българския интерес към този момент да не се заплати втората доставка на самолетите Ф-16. Той уточни, че „ Джемкорп “ е необвързващ меморандум. Той не носи вреда към българската страна. Асен Василев бе безапелационен: " Всеки компромис с полезностите на България води до национални произшествия за страната ни. Това го демонстрира историята. Нашето виждане е за европейска България, а не латиноамериканска. "

 

Атанас Пеканов добави, че целите на сегашният кабинет Донев 2 са от елементи нови, тъй като едни са изпълнени, само че не и всички. Пеканов уточни, че промените, които са предоставени по ПВУ са значими " освен тъй като ще получим избрана сума пари, а тъй като те ще ни подсигуряват, че ще живеем по-добре като общество. Имаме потребност от логичен спор за еврото. В момента не отговаряме на два критерия за неговото въвеждане. "  

 

Пеканов добави, че " непрестанно се спекулира с тематиката за еврото – че еврозоната е в криза и че инфлацията в Хърватия е голяма. Гражданите са залъгвани с подправени обстоятелства. За страдание Българска социалистическа партия се мери по популизма с „ Възраждане “. Тя не пази изконните полезности на лявото пространство. Това са неравенствата и обществените несправедливости. "

 

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадйъ уточни, че е извънредно време партията му да влезе в ръководството, с цел да може най-сетне с тяхната незаменима помощ, да станем част от Шенген и еврозоната. Какво преуспяване, какъв стопански напредък, какво разпределение на " порции " и още веднъж обръчи от компании ни чака. Бедна ни е фантазията какво ни готвят от Движение за права и свободи. Движение за права и свободи са застанали на избавителната лодка и ни гледат втренчено с " гладни очи ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР