Асен Василев - кандидат за премиер, с изготвена програма, която

...
Асен Василев - кандидат за премиер, с изготвена програма, която
Коментари Харесай

Виктор Насър, ПП: Митрофанова не може сама да закрие руското посолство

" Асен Василев - претендент за министър председател, с направена стратегия, която ще бъде показана на съдружните сътрудници и на всички депутати. И по-късно ще се търси поддръжка за нея. Разговорите ще стартират от на следващия ден, имаме 6-7 основни въпроса пред България, които ще би трябвало да се разрешат - промяната на КПКОНПИ, в правосъдната промяна има основни неща, 22 закона по Плана за възобновяване, където ще получим обилни средства за нововъведения и рационализация на стопанската система ", сподели депутатът от " Продължаваме промяната " Виктор Насър в студиото на " Денят ON AIR ".

Той показа, че ще имат полемика и за регулаторите.

" Трябва да се работи доста дисциплинирано и в тези 6 месеца, в случай че се реализиран тези точки, България ще бъде в доста по-добро състояние. Ние търсим всички депутати, които считат, че тези точки са основни за страната ни. Преобладаващата част от това Народно заседание са такива хора. Има сътрудници, които би трябвало да смекчат страстите ", добави Насър в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитан дали министър председателят в оставка Кирил Петков е взел еднолично решение за изгонването на съветските дипломати, той отговори: " Най-важното е, че става въпрос за националната ни сигурност и че по този въпрос са взети ограничения. Няма по какъв начин да се вземе еднолично решение по този въпрос, тъй като имаме механизми, които са спазени. В Съвета по сигурност в Министерския съвет има и представители на президента, там е било дискутирано. "

" Не съм сигурен, че госпожа Митрофанова може самосиндикално да вземе решение за закриването на посолството. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че занапред стартира да се дискутира въпросът, ще разберем в идващите дни. В задачата на Руската федерация в София остават 43-ма чиновници, нашата задача в Москва е 12 индивида ", разясни националният представител.

Той е безапелационен, че държавното управление е квалифицирано за разнообразни обстановки, само че ни чака горещо политическо лято.

А тематиката за РСМ и френското предложение Насър разясниха по този начин: " Френското предложение беше подадено във външна комисия, не е изменяно, там също тече динамичен развой. Загърбваме политическите дрязги и партийните ползи, и взимаме вярното решение за България. То е значимо за доста генерации и след нас. България си резервира правото на несъгласие или предоговаряне на някоя от главите във всеки един миг. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР