Асен Григоров, бивш журналист, който се върти около ДБ-тата, задал

...
Асен Григоров, бивш журналист, който се върти около ДБ-тата, задал
Коментари Харесай

Бойко Борисов: След 10 дена може да има правителство и да няма значение какво казва Радев

„ Асен Григоров, някогашен публицист, който се върти към ДБ-тата, задал във Фейсбук риторичен въпрос - коя партия ще се изкаже срещу изявленията на Румен Радев от през днешния ден. Бих дал отговор на Григоров по този начин - Радев сподели, че до момента в който има служебно държавно управление няма да даде оръжие на Украйна. Той има още 10 дни “.

Това разгласи довечера в Хасково водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка думите на президента от през днешния ден, че България не поддържа и не е част от общата поръчка за доставка на снаряди за Украйна и това е наше суверенно решение.

 „ Докато ръководи служебното държавно управление, България няма да дава на Украйна своите изтребители, нито зенитно-ракетни комплекси, танкове и бронетранспортьори “, сподели още Радев.

„ Питам обаче и аз ПП-тата и ДБ-тата, които бяха оставили външния министър на Украйна и не го позволиха да влезе в парламентарната зала, както искахме ние. След 10 дни може да имаме държавно управление и няма да има никакво значение какво споделя президентът, решенията ще се взимат от болшинството “, сподели още Борисов.

И добави по адрес на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “:

„ Лицемери! Ходеха и клечаха пред президентството, след това обиждаха Радев... “

Борисов удостовери, че България би трябвало да помогне за въоръжаването на Украйна.

„ Мисля, че би трябвало да дадем оръжие на Украйна, тъй като неутралитетът оказва помощ на агресора, не на жертвата. Не може да сме неутрални - Европейски Съюз през днешния ден дава 2 милиарда евро, НАТО също се ангажира. Цялата международна общественост би трябвало да направи всичко допустимо тази война да спре “, сподели водачът на ГЕРБ.

Той изрече подозрения от кое място идва увереността на ПП-ДБ, че ще победи на изборите.

„ Навсякъде залите на ГЕРБ са цялостни, а на фотосите на Политическа партия от техните събития са по 10-15 индивида, най-много 60. Учудвам се от кое място идва тази тяхна убеденост, че ще победят - или хората ги е позор да кажат, че ще гласоподават за тях, или има някакво друго пояснение. Те ще би трябвало да избягат при въпросите на жителите за цените на горивата, за газта, за стоките. Те нямат отговор на нито един подобен въпрос “, разгласи Борисов.

И добави: „ За 360 дни можеха да сменят регулатори, да одобряват закони, да създадат безусловно всичко. 2 години нищо! А чувството на хората е, че чакат страната да стъпи на краката си, да стартира още веднъж да се строи и подрежда. Защо спря санирането? Ние ще го възстановим, има европейски пари и мога умерено да поема ангажимент.  Ще е доста по-трудно, само че ние знаем по какъв начин!  Жал ми е за хората. Справедливостта постоянно спечелва, виждате по какъв начин падат една след друга измислиците им! “



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР