Асен Блатечки е щастлив с жената до себе си, защото

...
Асен Блатечки е щастлив с жената до себе си, защото
Коментари Харесай

Асен Блатечки разсече на две Диляна Попова: Най-после правя върховен секс!

Асен Блатечки е благополучен с дамата до себе си, тъй като тя е първата, която съумява да му задоволи изцяло половите потребности. Като всяка червенокоса хала, и тя била напряко огън в леглото.

„ Най-после върша висш секс. Жена ми прави всичко за мен, по-щастлив не съм бил до момента “, разкрил Блатечки пред другари.

Това са камъни в градината на двете дами, с които той е имал най-сериозни връзки и от които има деца – Екатерина Горанова и Диляна Попова. Най-вече на втората, която от години се прави на виртуоз в леглото, а се оказа, че има доста по-добри от нея.

Ситуацията при Асен и Диляна постоянно е била доста странна. Първо той напусна Катя поради нея, само че откакто тя забременя, се върна при Катя. След години отново се върна при Попова, само че не за дълго.

В момента двамата не са дружно, само че населяват едно и също жилище, което е меко казано необичайно. Ту единият спи в големия им апартамент на пъпа на центъра в София, ту другият. По този метод синът им Борил не усеща неналичието на никого от родителите си.

Когато Асен е отвън дома си, спи при гаджето си. Когато Диляна не е у дома, спи при своето гадже. Приятелката на Блатечки обаче неведнъж е била засичана заран да бъде изпращана от него, което значи, че и тя постоянно нощува там.

Настоящата обич на артиста е напът да промени най-сериозната традиция в живота му – неговия ергенлък. Макар да има две деца, с нито една от майките им той не е сключвал брак. И до през днешния ден Блатечки не се е женил в никакъв случай, само че скоро това може да се промени, макар че не след дълго ще навърши цели 53 година

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР