Артрит е болест на ставите и, за съжаление, засяга не

...
Артрит е болест на ставите и, за съжаление, засяга не
Коментари Харесай

Ето как се лекува артритът, от който страдат много хора

Артрит е болест на ставите и, за жалост, визира освен по-възрастните човеци. Доскоро се считаше, че лекуването му може единствено да забави хода на болестта, само че с бързото развиване на медицината нещата се трансформират. Немски лекари, базирайки се високорегенеративната дарба на ставите да се освобождават от прилепващите се върху тях нездравословни соли в случай че бъдат надлежно подкрепени, са показали, че методът за това е да се ускори внезапно кръвообращението в тези сектори на тялото.

Швейцарски учени вършат обаче крачка напред като получават специфична форма на квази-витамин В, наименуван алфа-артроферол, който, попаднал в тялото способства за основаването на напълно нова костна тъкан! Интересното е, че алфа-артроферолът е получен посредством синтез на естествени съставки: змийска отрова, дестилат от рогата на марал (осигуряващ дейния напредък на рогата му), лой от акула, само че и комплекс от над 50 типа разнообразни екстракта от натурален генезис!

Това подсказва, че в случай че засегнатите от артрит човеци се извърнат към националната медицина, доста евентуално е да облекчат доста ситуацията се – болките да отшумят, а ставите да възвърнат видимо подвижността си. Ето една тествана във времето, подобаваща за задачата рецепта, от която се подготвя лечебна запарка, к която не един и двама страдащи от артрит са скочили от креватите!

Необходимите съставки са единствено три: един патладжан, зехтин и вода, методът на подготвяне е следният: първо, избирате един непрезрял, междинен по величина патладжан, измивате го грижливо с вода и сапун и го изплаквате старателно; второ, нарязвате патладжана са на шайби с дебелина 5 – 6 мм; трето, в подобаващ съд, загрявате 1 л вода, до момента в който тя кипне; четвърто, в самия миг на завиране я отстранявате от нагрятото колело, изсипвате във водата нарязаните шайби и похлупвате компактно съда; пето, оставяте сместа да се охлади до стайна температура; шесто, получената запарка разделяте на две непропорционални елементи като ¾ от нея (около 750 мл) заделете за вътрешна приложимост през устата като пиете на гладно, по 250 мл три пъти дневно през почти равни времеви шпации – заран, обед и вечер преди лягане.

Втората част (250 мл) от отварата е за външна приложимост – от нея си приготвяте мас като прибавяте 50 мл зехтин, разбърквате усърдно до цялостно хомогенизиране на сместа, поставяте я в стъклен буркан и го оставете в хладилника. Използвате мехлема вечер преди да си легнете като: намазвате отмерено засегнатите места и стартирате деликатно да втривате мехлема, описвайки масажни кръгове от вътрешната страна на открито. Увивате по този начин третираните места с подобаващи части вълнен плат, които прикрепвате с нестегнат мощно бинт и заспивате добродушно. Повтаряте комбинираната процедура 3 седмици подред и бъдете сигурни, че позитивния резултат ще е налице!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР