Артистите от Queen symphonic пристигнаха снощи в София за дългоочакваното

...
Артистите от Queen symphonic пристигнаха снощи в София за дългоочакваното
Коментари Харесай

Queen symphonic възраждат музиката на Фреди Меркюри & компания в НДК

Артистите от Queen symphonic дойдоха нощес в София за дълго чаканото шоу, което ще показват пред българската аудитория довечера от 20.00 ч. в Зала 1 на НДК, оповестиха уредниците от София мюзик ентърпрайсис. То трябваше да се състои още през ноември предходната година, само че заради ограниченията за ограничение на коронавирусната пандемия и влошената здравна конюнктура тогава бе отсрочено за по-късна дата, напомнят паметливи.   

Гала-представлението претворява безсмъртните шлагери на Фреди Меркюри и компания в огромен рок театър с поддръжката на цялостен симфоничен оркестър. Водещите звезди – Джон Бойдън, Питър Елдридж, Ема Хатън и Джена Лий Джеймс, са познати на част от феновете още от мюзикъла We Will Rock You, който гостува у нас през 2013 година на сцената на „ Арена Армеец “.

„ Всички те споделиха, че пазят чудесни мемоари от българската аудитория, а и са чули от Брайън Мей, който е идвал към този момент два пъти в страната, че нашите почитатели хранят безрезервна, гореща прочувствена връзка с музиката на Queen “, разкриват уредниците от съдебномедицинска експертиза.

На диригентския пулт тази вечер ще застане Ричард Сидуел, работил с едни от най-големите имена от международната оперна сцена, измежду които и Сара Брайтман.

В последните години шоуто Queen Symphonic е гледано от стотици хиляди почитатели по целия свят. „ Това е театър, който не трябва да пропускате “, означават нормално сдържаните на суперлативи английските медии.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР