Арсенал посреща Цюрих на Емирейтс в последен мач от група

...
Арсенал посреща Цюрих на Емирейтс в последен мач от група
Коментари Харесай

Арсенал излиза да спечели групата си в Лига Европа с мисъл за Челси

Арсенал посреща Цюрих на " Емирейтс " в финален мач от група А на Лига Европа. Срещата е с начален час 22:00 и може да я наблюдавате онлайн по MAX Sport 3.

Домакините от Лондон се чака да пуснат състав, който да е композиция сред техните титуляри и играчи, които не получават толкоз игрови минути. Причината е, че, в случай че ПСВ завоюва своето посещение на Бодьо/Глимт, то тогава " артилеристите " са задължени да реализират успеха, в случай че желаят да са първи в своята група.

Арсенал се представя изключително от началото на сезона, само че в последните си три мача имат една победа и през днешния ден ще желаят да затвърдят положителното си показване в мача против Нотингам, игран през уикенда и извоюван с 5:0 от лондончани. Срещата пропуща Емил Смит Роу поради травма в слабините, а Гранит Джака е с насъбрани жълти картони и също е навън за мача с Цюрих. През уикенда Арсенал гостува на Челси в мач от Висшата лига.

Цюрих е в слаба форма, като швейцарският тим има едвам две победи в последните си 15 мача във всички шампионати. Тимът е финален във вътрешното състезание и е съществено заплашен да изпадне във второто равнище на Швейцария. Срещата пропущат Михел Райхмут, Мирлинд Криезиу, Донис Авдияй и Илан Заутер, заради разнообразни травми. Цюрих наложително се нуждае от точки и да се надява Бодьо/Глимт да загуби мача си, с цел да успее швейцарският тим да се класира.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР