Арсенал победи Нотингам Форест с 2:1 в мач от 22-ия

...
Арсенал победи Нотингам Форест с 2:1 в мач от 22-ия
Коментари Харесай

Арсенал се доближи до челните позиции в успех над Нотингам Форест

Арсенал победи Нотингам Форест с 2:1 в мач от 22-ия кръг на Висшата лига. Габриел Жезус и Букайо Сака се разписаха за спечелилите.

Букайо Сака насочи единствения прецизен изстрел през първото полувреме на стадион " Сити Граунд " в Нотингам. Бившият вратар на лондончани Мат Търнар мазета удара в корнер.

След почивката натискът на столичаните се ускори. Стражът отрази нов шут на британското крило, а Габриел Жезус стреля в напречната греда.

Именно бразилецът откри резултата в 65-ата минута. Нападателят проби до аутлинията и стреля от нулев ъгъл сред краката на противниковия пазач.

" Артилеристите " се възползваха от нова неточност в отбраната на домакините и удвоиха преднината си седем минути по-късно. Букайо Сака стреля диагонално за 2:0.

Възпитаниците на Нуно Еспирито Санто стигнаха до почетно попадение в заключителните минути на постоянното време. Тайуо Ауони се пребори за позиция в противниковото наказателно поле и шутира тъкмо с вътрешен удар.

Арсенал се изкачи до втората позиция в класирането с актив от 46 точки. Нотингам Форест остава на 16-ото място в подреждането с 20 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР