Арсенал направи на пух и прах надеждите на БАТЕ (Борисов)

...
Арсенал направи на пух и прах надеждите на БАТЕ (Борисов)
Коментари Харесай

Арсенал шамароса кошмара на Левски -Бате Борисов с 6:0!

Арсенал направи на пух и прахуляк очакванията на БАТЕ (Борисов) за продължение на 1/16-финал в Лига Европа. Беларусите имаха теоритичен късмет да играят в идната фаза при триумф довечера на "Емиратс ", само че се случи тъкмо противоположното и те бяха безусловно размазани от "Артилеристите ", които макар че не играеха за нищо, завоюваха с гръмкото 6:0.

Головото шоу започва в 11-ата минута, когато бранител влезе остро в краката на Тио Уолкот, дузпа не бе отсъдена, само че топката стигна до Матийо Дебюши, който със мощен удар не остави шансове на вратаря, написа Спортал.

В 37-ата минута резултатът бе подсилен. Дани Уелбек напредна в наказателното поле, топката му бе избита, само че право краката на Уолкот, който незабавно я заби в мрежата за 2:0.

В 43-ата минута и Джак Уилшир се разписа във вратата на БАТЕ с хубав удар от границата на наказателното поле.

В 51-ата минута Поляков си означи автогол след изострен пас по земя на Уолкот и резултатът набъбна на 4:0.

В 64-ата минута Арсенал получи дузпа за нарушаване на Неманя Милунович. Жиру вкара от бялата точка, само че съдията подреди осъществяването да бъде повторено поради прибързано навлизане на играчи в пеналта. И при втория опит обаче французинът бе невъзмутим и отново вкара за 5:0.

Крайното 6:0 бе завършено от Мохамед Елнени в 75-ата минута. Той получи превъзходен пас от Джак Уилшир и с удар в противоположния ъгъл прати кълбото в мрежата.

С тази победа Арсенал приключва на върха в група "Н " с актив от 13 точки. АТЕ пък приключва на последното място с 5 извоювани точки.

Арсенал - БАТЕ Борисов 6:0
1:0 Дебюши (11)
2:0 Уолкот (37)
3:0 Уилшир (43)
4:0 Поляков (51-автогол)
5:0 Жиру (64-дузпа)
6:0 Елнени (74)
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР