Арсенал направи драматичен обрат за 3:2 срещу Борнемут, за да

...
Арсенал направи драматичен обрат за 3:2 срещу Борнемут, за да
Коментари Харесай

Арсенал обърна Борнемут с гол в 97-ата минута

Арсенал направи трагичен поврат за 3:2 против Борнемут, с цел да резервира задатъци си от пет точки пред Манчестър Сити. Артилеристите изоставаха с 0:2 до 63-ата минута, само че вкараха надвит гол в 97-ата. По-рано денем. Арсенал има 63 точки, Сити – 58.

Борнемут поведе още след 9.11 секунди, когато се разписа Филип Билинг. Това е. По-бърз от него е единствено Шейн Лонг. Той се разписа след 7.69 секунди за Саутхемптън против Уотфорд през 2019 година

В 57-ата минута Марко Сенеси повиши на 0:2 в интерес на Борнемут.

Томас Парти обаче понижи пасива на 1:2 в 63-ата минута, а Бен Уайт изравни в 70-ата минута. Уайт се възползва от пас на крилото Рийс Нелсън, който играеше за първи път от 12 ноември. Самият Райс, влязал като запаса на почивката, вкара за 3:2 в 97-ата минута с удар от 20 метра. Преди този мач Нелсън имаше единствено 64 минути през сезона. Любопитно е, че той смени Смит Роу, който пък на собствен ред беше сменил Тросар, получил контузия още през първото полувреме.
Челси най-сетне завоюва, Тотнъм отново падна
Челси взе едвам втората си победа в 15 мача с 1:0 над Лийдс. Единствения гол вкара Фофана в 53-ата минута. Това бешеи първо попадение за бранителя във Висшата лига за сините. Голът пък е първи за отбора от Западен Лондон от 11 февруари насам – след 396 сухи минути.

Челси остава десети с 34 точки – 11 по-малко от четвъртия Тотнъм.

Тотнъм пък падна с 0:1 от Уулвърхемптън и записа второ проваляне през седмицата. Предишното, също с 0:1, беше от Шефилд Юнайтед за ФА Къп. Шпорите удариха две греди и изпуснаха още няколко положения за гол. И бяха осъдени от Траора в 82-ата минута.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР