Арсен Венгер, който през лятото напуска Арсенал, няма да бъде

...
Арсен Венгер, който през лятото напуска Арсенал, няма да бъде
Коментари Харесай

Венгер не обичал китайско барбекю, затова няма да го канят в Шандон

Арсен Венгер, който през лятото напуща Арсенал, няма да бъде треньор на китайския Шандон Люнен, оповестиха от клуба от Китайската Суперлига. След 22 години в Арсенал Венгер най-сетне напуща и медиите спекулират с варианти за неговото бъдеще.

Най-натрапчиво е изказванието, че 68-годишният деец е блидо до автограф с китайски клуб. Но от Шандон Люнен отхвърлиха разновидността той да смени локалния експерт Ли Сяопън.

"Ние сме сюрпризирани да научим от наши другари в интернет-пространството, че господин Арсен Венгер ще бъде трансфериран в нашия клуб. Трябва ли да подготвим вечеря за добре пристигнал? Страхуваме се, че Професор Венгер не е обожател на нашия локален вид барбекю, тъй че нямаме желание да го каним. Ние се усещаме доста добре и изцяло удобно с нашия си Професор Ли ", се споделя в известие на клуба от Шандон в китайската обществена мрежа Weibo.

Венгер има задоволително сериозен опит от престоя си в Азия, като е бил отпред на японския Нагоя Грампус Ейт, а тъкмо по-късно през 1996-а година се реалокира в Арсенал. В Китайската Суперлига привличането на огромни имена от европейския футбол не е оригиналност или рядко събитие. Там работиха експерти като Марчело Липи, Луис Фелипе Сколари и Фабио Капело. Други съществени имена, работили там, са Свен-Йоран Ериксон и Мануел Пелегрини.

Шандон Люнен сега е на 2-о място в локалното състезание, единствено на точка след водача Шанхай СИПГ. Ли пое тима преди началото на шампионата, откакто уволниха германеца Феликс Магат. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР